WEEK 14 – DE WEEK VAN DE TARZAN

Als vrouwen horen wat ik voor werk doe (en ze zijn zelf niet zo bekend met seksspeeltjes) dan is het eerste wat ze vragen vaak: “Zo’n Tarzan hè? Is die nou echt zo goed? Ik hoor er zoveel positieve verhalen over.”

Speciaal voor die vrouwen (en ook voor mannen natuurlijk) heb ik deze week uitgeroepen tot De Week van de Tarzan! In deze week zal ik verschillende Tarzans (ook wel bekend onder de naam ‘Rabbit’ of ‘duo-vibrator’) bespreken. Maar er staat ook een stukje geschiedenis over deze meest-verkochte vibrator ter wereld op de planning en ik geef ook wat handige tips waar je op moet letten als je zelf een Tarzan wil kopen.

En… 1 van de leukste (en waarschijnlijk vrouwvriendelijkste) sekshops van Nederland www.mailfemale.com heeft speciaal voor deze week een Tarzan ter waarde van € 75,- beschikbaar gesteld (de Rabbit Habit)!

Dit is een afbeelding van rabbit habit vibrator climaximaal.nl
Hoe kun je deze winnen? Door op Twitter de hashtag #oohaahooh te gebruiken. En #oohaahooh staat voor de lokroep van Jane (“You Tarzan, me Jane.”) natuurlijk! Aan het eind van deze week (zondag 8 april) maak ik de winnaar bekend.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.