SEKS APP REVIEW: SEX TRUTH

Naam: Sex Truth
Apple/Android: Verkrijgbaar in de iTunes-store: HIER
Ontwikkelaar: Purple Penguin.com, Inc.
Prijs: gratis
Grootte: 2,0 MB
Wat is het: een App met 528 seksweetjes
Aantal sterren: 7

Een echte App valt Sex Truth niet te noemen, het is meer een soort database voor op je telefoon met 528 seksweetjes, feitjes, uitslagen van onderzoeken en bizarre sekswetten. Het is informatie waar je eigenlijk weinig aan hebt, maar toch niet zo snel vergeet, juist omdat ze zo raar zijn. Ideale gespreksstof tijdens feestjes, verjaardagen of gewoon in de kroeg! Kan zo in de schoolkrant ook, onder het kopje ‘Wist je dat?’.

Wist je dat in het originele sprookje ‘De Schone Slaapster’ de prins de slapende prinses niet wakker kust, maar wakker neukt? Het schijnt zelfs dat ze in haar langdurende slaap is bevallen van een tweeling.

Wist je dat in de zestiende eeuw het helemaal hip en happening was om je schaamhaar te laten groeien en er strikjes en lintjes in te dragen?

Wist je dat Marilyn Monroe nog nooit een orgasme heeft gehad (net als 10% van de rest van de vrouwen)?

Wist je dat 7 van de 10 mensen zoenen met hun neus aan de rechterkant?

Wist je dat je de goedkoopste prostituees in Petrapole vindt, een plaatsje in Bangladesh? Ze kosten 10 roepies, omgerekend ongeveer 25 cent.

Wist je dat dit geen bijster bijzondere App is, maar dat hij wel gratis is? En als iets gratis is, dan zijn mensen eerder geneigd een Seks App te installeren. Ook een feit.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.