DE TARZAN: EEN STUKJE GESCHIEDENIS

Over de geschiedenis van de Tarzan doen vele verhalen de ronde en welk verhaal nu precies waar is, dat weet niemand. Of dat weet in ieder geval niemand op het internet met zekerheid te zeggen. Het meest logische verhaal (volgens mij) is dat er op een gegeven moment een Japanse seksspeeltjes-fabrikant was (maar wanneer is dus niet duidelijk) die begonnen is met het produceren van seksspeeltjes die zowel clitoraal als vaginaal (G-spot) genot bezorgen.

Tot die tijd waren er alleen maar staafvormige vibrators en losse clitoris-trillertjes op de markt. Een seksspeeltje kon dus óf ingebracht worden en haar G-spot stimuleren óf haar clitoris stimuleren. Hartstikke leuk en lekker, maar de hoogste tijd voor een speeltje dat beide kon. En dat moet ook een mannetje in Japan gedacht hebben. Maar welk mannetje? Wie? Hoe heet-ie? Sta op en spreek! Laat ons vrouwen een standbeeld voor je bouwen en elke dag je voeten komen masseren! Je krijgt je eigen Facebook-pagina met heel veel LIKES! Vertel ons wie je bent!

Het verhaal gaat dat het Japanse mannetje een staafvibrator pakte en zijn wijs- en middelvingers om de vibrator plaatste om zo gemakkelijk bij haar clitoris te kunnen. En aangezien het mannetje sowieso al veel seksspeeltjes ontwierp die gebaseerd waren op dieren (schijnt iets typisch Japans te zijn), maakte hij een prototype met in plaats van zijn vingers een konijn met 2 oren. Hoera! Het eerste speeltje dat zowel vaginaal als clitoraal genot bezorgde was geboren!

Hij noemde dit speeltje ‘The Rabbit’. Ergens begin jaren ‘90. Misschien zelfs al eerder, maar toen was er nog geen internet. Who knows, who cares?

In Nederland is ‘The Rabbit’ beter bekend als ‘De Tarzan’. En waarschijnlijk is de naam ‘Tarzan’ gebaseerd op het uiterlijk van de allereerste ‘Rabbit’s’/’Tarzan’s. In Japan was het namelijk verboden om seksspeeltjes te maken die teveel op een penis leken. Door de staafvibrator een gezellig gezichtje te geven, leken de eerste Tarzan’s dus helemaal niet op seksspeeltjes, maar op, eh, Tarzan met een konijntje op schoot?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.