WANT EEN GEBLEEKTE KUT IS HET HELEMAAL

Ik moet eerlijk toegeven; ik heb nooit veel issues met m’n kut gehad. Pas toen ik in een vorige relatie 6 jaar achter elkaar geen seks had ben ik aan alles gaan twijfelen; eerst aan elk onderdeeltje van m’n hyperactieve karakter, toen aan elk onderdeeltje van m’n lichaam, waarbij m’n kutje eigenlijk het laatste punt van twijfel was. Het heeft me jaren therapie, tientallen strippen Oxazepam en honderden flessen Chardonnay gekost om te beseffen dat mijn kutje prima was zoals ze is (okay, okay, de huidige verkering zei gewoon dat ik m’n bek moest houden).

Ik schrok dan ook vreselijk toen ik gisteren te horen kregen dat de allernieuwste schoonheidstrend het bleken van je kut is. Had ik net geaccepteerd dat die rode bultjes er af en toe bij horen, had ik net geaccepteerd dat de mijne dan wel niet de strakste maar wel de zachtste is, had ik net geaccepteerd dat mijn kutje een unlimited bron van genot is, is de kleur niet goed!

“Liefie”, begon ik gisteren, “moet ik m’n kutje bleken?” “Wat?”, vroeg de verkering. “Ik kwam gisteren op een site en zo’n kerel schrijft dat je man meer van je gaat houden als je kutje weer de kleur van vroeger heeft en dat je kut als je ouder wordt bruin wordt.” De verkering wimpelde het verhaal af als bullshit, maar straks als ik de 40 gepasseerd ben, dan lult-ie vast wel anders! Dan beginnen m’n schaamlippen niet alleen te hangen, maar dan worden ze ook nog bruin en dat zal dan wel richting het zwart gaan, tot ze er gewoon uiteindelijk vanzelf afvallen! De horror!!!

In slecht geformuleerde zinnen wordt op www.vaginableken.nl verteld wat er allemaal mis kan zijn met je kutje. De kleur: ‘Ja, men zegt altijd wel dat schaamlippen helemaal kunnen verkleuren en dat hier niks aan te doen zal zijn. U heeft het echt mis, met onze vagina crème. toned u de werkelijke mooie tedere kleur van uw vagina.’ De strakheid: ‘Tevens is het krijgen van kinderen vaak een doorn in het oog van menig man, tenslotte moet dat kind ook door de vagina naar buiten, zoals jij waarschijnlijk weet kan dit ook behoorlijke blijvende impact hebben op je vagina!’ Een te kleine clitoris: ‘Voor veel dames is een nauwelijks zichtbare clitoris precies het zelfde als een man met een te kleine penis! In principe is dit absoluut geen probleem, maar wij kunnen u wel vertellen dat wanneer uw clitoris zelfs wanneer u opgewonden is niet of nauwelijks zichtbaar is, dat uw sexpartner dit altijd wel in zijn achterhoofd houd als een minpuntje aan uw lichaam!’ Te slappe schaamlippen: ‘Naarmate een vrouw volwassen wordt, raakt de vagina vaak zijn meest perfecte vorm kwijt, schaamlippen zijn vaak niet van de zelfde lengte of ze hangen er alles behalve ideaal bij. Natuurlijk zijn er ook veel mannen die hier geen probleem mee hebben, maar de vagina trend watchers geven toch duidelijk aan, dat een vrouw met een out of shape vagina hier straks enorm de dupe van kan worden.’

Maar, De Heer zij gelooft en geprezen! Voor al deze problemen is er dus een crème die je op je kutje smeert (en die je via de site kan bestellen) en dan heb je weer een kekke kut en een man die van je houdt.

Volgens de verkering schijnt 3 maal daags smeren met sperma ook heel goed te helpen om je kutje weer die jeugdige look te geven, dus laten we dat eerst maar eens gaan proberen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.