Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Marjan schreef:

    Dat was me nog niet eens opgevallen dat de nieuwste serie speeltjes van Fun Factory wat kleiner waren. Ik heb zelf de Stronic Drei, ook in dat geweldige zeegroen (waren ze er ook in een andere kleur overigens?) en ik vind de grootte echt heel erg fijn, maar ik kan me, na het zien van jouw filmpje, ineens levendig voorstellen dat er dames zijn die een kleiner formaat ook fijner vinden….

    • Luna schreef:

      Ja, ik snapte het eigenlijk ook pas later… want eh, bigger is better in mijn optiek… de Stronic Drei was er ook in het roze… de nieuwe Stronics zijn er in nog meer kleurtjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.