VLOG REVIEW FUN FACTORY BIG BOSS G5

Gisteren schreef ik al over de Fun Factory Big Boss G5 Black Line die ik van Euphoria-erotiek.nl kreeg en vandaag dan maar meteen, hoppeta, de vlog erachteraan! Wel zo makkelijk! Hier lees je m’n review van die Fun Factory Big Boss G5 nog een keer, want ik vergeet in zo’n vlog vaak de helft te vermelden (dat-ie oplaadbaar is en dat-ie waterproof is bijvoorbeeld). Feit blijft; de Big Boss van Fun Factory is een baas van een sekstoy!

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Jeroen schreef:

  Gister de BB G5 besteld bij Mark van Euphoria, Helaas voor mij waren de zwarte uitverkocht. De Fun Factory B balls, ook van t lijstje van Luun had hij wel. En ik was mn blokje van de oplader van de We Vibe Tango kwijt. Die had Mark nog liggen. :-) en krijg morgen mn spulletjes.
  Hele goede service Luun, je mag wel oppassen dat t niet kanabaliseerd op je eigen winkeltje ha ha ha.
  Heel veel succes en Thanks
  Groetjes,
  Jeroen

  • Luna schreef:

   Hahaha, ja, maar Mark heeft mij betaald in 10 grote, donkere mannen met XXXL piemels, dus dat komt wel goed! Heel erg veel plezier met je ‘spulletjes’! Gaat vast wel goed komen! ENJOY!!!

 2. Laykam schreef:

  Ik heb toch altijf weer moeite om te kiezen tussen jullie twee hihi
  Mark is top en jij ook!

 3. Jeroen schreef:

  Hi Luun,

  Hij is best groot, ha ha ha. De naam had natuurlijk al een tipje van de sluier opgelicht.
  En jouw blije reactie met xxxl P* . . . .
  We hebben de Mis Bi, Stronic Drei en de Bi stronic fusion, vind t net als jij een leuk merk.
  Als Fun Factory iets maakt is daar over nagedacht maar deze komt toch in t kastje van later
  nog maar eens proberen ;-) De B Balls was ook een verhaal op zich. later meer

  X Jeroen

 4. Bibi schreef:

  Lieve Luna,Ok, ik zou nog laten weten welke het zou worden.
  Nou, deze dus. In het zwart!!!
  Ik niet wachten op gjack die je verloot en ik win namelijk nooit iets.
  Gisteren deze zwarte BB ontvangen.
  Ik moest wachten voor de 1e keer te proberen tot iedereen naar zn werk was,
  Maar omg WOW.
  Geef gjack maar aan een ander

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.