SPEEL TEMPLE RUN MET JE VAGINASPIEREN

Chinees bedrijf Linkcube Studio wil middels een crowdfundings-campagne op Kickstarter ongeveer precies hetzelfde gaan doen wat het Amerikaanse bedrijf Minna Life al aan het doen is; een seksspeeltje op de markt brengen dat het fun maakt om je vaginaspieren door bekkenbodemoefeningen te trainen.

227149c17d7c4a4c2dd3b5bb35786b65_large

Vorige maand werd bekend dat Minna Life via crowndfunding genoeg geld heeft opgehaald om hun KGoal te gaan produceren (ik schreef er eerder een item over: HIER). De KGoal wordt een speeltje dat je vaginaspieren traint (en die oefeningen noem je kegel-oefeningen, vandaar de naam) en alle data via een App naar je mobiele telefoon stuurt, zodat je je vordering goed bij kunt houden. En… kegel-oefeningen zijn belangrijk, vooral als je een kind hebt gekregen of gewoon intensere orgasmes wil bereiken. En… strakke vaginaspieren zorgen er ook voor dat je (op latere leeftijd) minder snel incontinent zult worden.

En op dat laatste lijkt het Chinese bedrijf Linkcube Studio dus op in te willen spelen, want hun Skea (zo gaat het speeltje dus heten) moet, net als de KGoal in de vagina worden ingebracht, waarna het speeltje verbinding maakt met een GAME op je smartphone. Yep, een spelletje! En… dat spelletje heet Alice in Continent, snap je hem? Incontinent! HAHAHA! Nee, die naam is helemaal niet grappig, die is fucking kinderachtig en flauw!

e836066f2e88c066432e01ff8dde11f5_large

Alice moet rondspringen en rennen om vallen te ontwijken (Rabbit Leg-pullers en Lava Leaks) en bepaalde items ( Collagen Elixirs) verzamelen. Het springen kan alleen door je bekkenbodemspieren aan te spannen. De makers van de Skea hopen hiermee dat het doen van je kegeloefeningen niet alleen maar een saaie, routineklus is, maar dus hartstikke fun wordt.

Het wordt dus een soort van Temple Run met je kutspieren. OMG! OMG! OMG! Ik vind het stom, maar ik zit te springen (en span m’n spieren nu aan) om ‘m te testen. Op dit moment van schrijven hebben ze iets meer dan € 7.000,- opgehaald, maar ze hebben er $ 38.000,- nodig.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Charlotte schreef:

    Dit wil ik wel als het op de markt komt!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.