AL IS JE KUT EEN LEKKER DING, HET IS EN BLIJFT EEN KUT KETTING

Oooh, for fuck’s sake! Ik had ook niet verder moeten klikken, maar ik deed het toch en nu zit ik al een paar uur met de beelden van kettingen met daaraan een kut in m’n hoofd.

kut kettingen

The dames van www.vulvalovelovely.com maken kettingen waaraan een kut bungelt en je kunt een foto van je eigen kutje insturen die dan 1 op 1 wordt nagemaakt van fimoklei. Hangertje erbij en eh, dan is het de bedoeling dat je de ketting dagelijks draagt, want, zo brengen de dames het: ‘Love your vagina, love the vaginas you meet, foster understanding and appreciation of vagina, be happy with your vagina. Each piece is an original, one of a kind hand sculpted image of its owner to remind her that regardless of what the world and the people in it may tell her: she is beautiful.’

Okay, ik voel een liedje van Christina Aquilera opkomen en I’m totally in love with my vagina, maar een ketting met een kut eraan? Of nog erger; een ketting met mijn eigen kutje eraan? Why tell me why! De dames van www.vulvalovelovely.com zijn overigens niet de enige vrouwen die kettingen met kutten maken. Girlpower weet je wel, want je hoeft je niet te schamen voor je vagina. Vagina shame is lame!

Maar waarom zou je een ketting met een kut eraan dragen? Om gesprekstof te hebben in de kroeg? In de rij bij de kassa? Om te laten zien dat je zo’n lekkere, gekke meid bent? Je bent een vrouw! Je hoeft geen ketting te dragen om te laten zien dat je een kut hebt! We know! En wanneer draag je zo’n ketting? Wat nou als een kind je vraagt wat dat precies is om je nek? Ga je dan lekker flowerpower uitleggen dat dat nou een vagina is en dat alle kinderen daaruit geboren worden en dat het een heilige plek is die we moeten bewieroken? Ieder kind zal je uitlachen en kinderen hebben altijd gelijk.

“Ja, maar het is gestileerde vagina hè?”
“Het is een ketting met een kut.”
“Ja, maar deze ketting betekent echt heel veel voor me.”
“Het is een ketting met een kut!”
“Ja, maar ik hou van m’n vagina.”
“Het is een ketting met een kut!!!”
“Ja, maar ik sta gewoon heel erg in contact met m’n vulva.”
“Het is een ketting met een kut!!!!!”
“Ja, maar ik heb ‘m van m’n man gekregen toen we het voor het eerst deden.”
“Het is een ketting met een kut.”
“Ja, maar het is van een echte designer.”
“Het is een ketting met een kut.”
“Ja, maar ik heb ‘m zelf gemaakt.”
“Het is een ketting met een kut.”
“Ja, maar hij is van echt zilver.”
“Het is een ketting met een KUT.”
“Ja, maar ik heb zelf model gestaan.”
“Het is een KETTING met een KUT!”
“Ja, maar jij noemt het steeds ‘kut’, maar ik noem het liever ‘vulva’ of ‘vagina’.”
“HET BLIJFT EEN KETTING MET EEN KUT!!!!!!!”

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Mentha schreef:

  Ik heb een keer eentje per ongeluk gemaakt, haha! Workshop zilversmeden, leuke grafische voorbeeld hanger, ‘kan ik ook!’, zagen, schuren, vouwen, draaien, polijsten en toen… ‘Hmm. Aparte vorm…’ Maar stiekem vind ik m toch wel leuk, hihi. Maar ik draag hem amper.

 2. fred krist schreef:

  ik vind dat hartje met die vagina erg mooi ,hoe kan ik die kopen ?

 1. 21 september 2013

  […] success:function(d) { jQuery('.relatedpages').html(d); } }); Sex Blog var pluginUrl = […]

 2. 26 maart 2014

  […] alle LELO’s uit de Insignia-lijn, dus de siliconen-met-goud-lijn) (en oh, wat vind ik die broches toch een onzin). Je krijgt op de Alia een volledige garantie van 1 jaar. Laat ik dan ook meteen maar even […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.