LUNA EN EEN SEKSSPEELTJES FORUM

Dat hele gebeuren met die IP-ban op het VIVA-forum is me niet in de koude kleren gaan zitten. Ik heb er nachtenlang van wakker gelegen. Heel m’n feestdagen verpest. Al weken chagrijnig. Geen zin in seks. Drama’s! NOT. Gelukkig is de oplossing simpel: If you can’t join them, beat them!

Nu verwacht ik absoluut niet dat ‘mijn’ forum ooit beter gaat lopen dan het VIVA-forum, maar een goedlopend, informatief, gezellig forum over seksspeeltjes (en aanverwante zaken) is een mooie toekomstdroom. Uiteraard kan ik dit niet alleen! Het forum is inmiddels geïnstalleerd, maar een forum kan alleen een succes worden als jullie, mijn vaste lezers en lezeressen, lid worden en mee gaan praten! Want ik ben ook heel benieuwd naar jullie ervaringen! Welke speeltjes vinden jullie lekker en waarom? En ik weet dan wel heel veel over heel veel seksspeeltjes, maar ik heb ze zeker niet allemaal getest en er zijn zaken waar ik écht geen verstand van heb, maar sommigen van jullie dus wel! Je vindt de link naar het forum in de menubalk bovenin.

Het forum is nog in een startfase, dus het kan zijn dat er nog dingen fout staan of fout gaan. Jullie zouden me een groot plezier doen als je me feedback geeft; wat kan er beter, wat vind jij een goed topic, waar wil jij meer over weten? Gaat er iets fout als je lid probeert te worden? Als je iets probeert te posten? Feedback kan hieronder in de reactiemogelijkheid, jullie mogen me mailen, of jullie worden lid en stellen jezelf voor in het topic ‘Hallo, ik ben…’ Alvast heel erg bedankt!lieveluna

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Anwen schreef:

  Tof!!

  Maar, danwel even de zeer serieuze vraag of je die opgedroogde, oordelende en gefrustreerde theemutsen van het VIVA-forum een beetje weert? Als het zo’n afbek forum wordt als daar; nee dank je.

  Aka: gaat er voldoende gemodereerd worden en op welke wijze?

  • Luna schreef:

   Nee, zeker geen afbek-forum, dat lijkt me duidelijk! Het plan is, voor nu, dat ik het zelf ga modereren… tot het eventueel volledig uit de hand gaat escaleren (maar dat zal in het begin wel meevallen)… JT (de man van de boy toy reviews) heeft aangeboden de mannenspeeltjes-kant te modereren…
   Ik heb dus helemaal geen ervaring met modereren, maar heb al wel 13 jaar een blog, dus wel ervaring met zeikwijven en mannen die alleen maar geile verhaaltjes willen lezen…
   Wat ik voor ogen heb is een plek waar alles gevraagd kan worden, waar niks gek is (ieder z’n voorkeuren dus)… Waar respect is… en liefde, heel veel liefde… HAHA! En geile verhalen, dat ook!

 2. Haz schreef:

  Leuk leuk!
  Ik ga mij aanmelden.

 3. JT schreef:

  Let op
  Als je geen mail ontvangt na registratie, check dan je SPAMBOX!!!
  (waarschijnlijk omdat dit een SEXblog is……)

 4. Sofia schreef:

  Whaaaaaaaaaat… is dat hier een sexblog?

 5. Piwi schreef:

  Sinds kor

 6. Piwi schreef:

  Oeps te snel..Sinds kort de weg naar je site gevonden en er niet meer weg te slaan! Leuk, leuk, leuk!!
  Ook dank voor je reactie via mail, ik ga me zeker aanmelden bij het forum!!
  Is het een idee als iedereen de keuze krijgt m/v(man/vrouw) achter haar of zijn naam?
  Misschien leuk om te weten, soms met afkortingen lastig.

 7. Irene schreef:

  Oh dit vind ik leuk, ik heb me ook aangemeld :)

 8. Bosa schreef:

  Ik denk, leuk een forum, daar kunnen we ervaringen uitwisselen over speeltjes. Maar hij doet het niet! Alle linkjes er naartoe zijn dood of gaan naar de homepage. Is dat expres of per ongeluk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.