IN QUARANTAINE MET EEN SEXTOY

Dit is een afbeelding van sextoys in quarantaine gebruiken
Ik kan zelf amper stoppen met het volgen van alle social media en al het reguliere nieuws omtrent de Corona-crisis… ik vind het heel heftig en onwerkelijk allemaal! Gelukkig lees ik ook heel veel over mooie, lieve initiatieven die er in deze tijd ontstaan en ik probeer zelf een heel klein steentje bij te dragen met wat positiviteit en regenboog-blijheid! Ik ga aanstaand weekend (21 en 22 maart) bij 5 Tielenaren een sextoy langsbrengen (op de stoep zetten) om zo de lange dagen van quarantaine wat te verlichten! Dit artikel stond vanmorgen in De Gelderlander! Woon je in Tiel en wil je kans maken op een vibrator? Dat kan door onder deze post of onder deze ‘GRATIS SEXTOYS VOOR TIELENAREN‘ te reageren!

p.s. Wil je zelf in quarantaine met een leuke, nieuwe en goede sextoy? Shop ze dan bij Maanzin.nl (dan maak je mij ook blij tijdens deze quarantaine én de periode daarna)! Ik heb een lijst met mijn top 10 toys samengesteld: LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN!

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Anne schreef:

    Dit is nou werkelijk de allereerste keer dat ik het jammer vindt dat ik niet in Tiel woon ;)

  2. Em schreef:

    Geweldig dit! Mijn zus moet door de sociale onthouding haar vriend misssen, dus zo zou het mogelijk wat dragelijker worden. :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.