SEX TOY TEST #38: THE X-RATED ANAL RING TOSS

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: X-Rated Anal Ring Toss
Producent: Made in China
Prijs: € 9,95
Formaat: eh???
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Wie kent het niet van de kermis: ringen gooien, maar nu een stuk spannender. Gooi die schaamte van je af en ga voor een hole-in-one!’
Is dat ook zo: Eh?????
Aantal punten: Eh??????

anal ring toss 2

Okay, ik ben dus heel erg dankbaar voor alle bedrijven, shops en fabrikanten die mij speeltjes toesturen. Die krijg ik allemaal gratis, in ruil voor een eerlijke recensie. En ik ben daar echt heel dankbaar voor, oh, wacht, dat had ik al gezegd hè? Ik kreeg dit anaalspelletje opgestuurd: Anal Ring Toss!!! Waarschijnlijk om me te pesten!!!! Want ik ben totally in voor anaalspelletjes, maar er zijn wel grenzen! Ja! En die grens bereik je wat mij betreft als je over formaten als ‘Amsterdammertjes’ en ‘vuisten’ gaat praten. En… als ik naar dit spel met de naam ‘Anal Ring Toss’ kijk.

Ehm? Anal Ring Toss is vrij vertaald dus anaal-ringwerpen!

Dit is dus een speeltje waarmee je kunt anaal-ringwerpen (over een paar jaar op de Olympische Spelen). Je gaat op je buik liggen en schuift de buttplug (echt een mini-buttplug trouwens) naar binnen. Het stokje wat nu nog uit je reet steekt kan nu door ander gebruikt worden om ringen te werpen. Wie zei er ook alweer dat humor in de slaapkamer belangrijk was? Ik! Hahahahaha! Humor om te lachen. Maar dit gaat me toch een beetje te ver. Beetje maar hoor.

anal ring toss

OH NEE! Dacht het niet!!

“Ik kan me wel voorstellen dat je dit gebruikt binnen een SM-spel”, zei de verkering. “Hoe bedoel je?”, vroeg ik. “Nou, dat je dit verplicht moet doen”, zei hij. Ja, doehoei! Ik ben helemaal niet vies van een beetje SM-spel en hij dominant en ik onderdanig, maar come on!!! Ik laat mij niet als dartschijf of schietschijf gebruiken en al helemaal niet als anaal-ringwerp-voorwerp-ding. “Ik ga dit niet testen hoor”, zei ik, “ik zie er de humor niet van in en ook de geiligheid niet en ik ben totaal niet van de vernederende posities, doei.” De verkering opperde daarna nog om een kaneelstok in m’n reet te duwen en dan met donuts te gaan werpen, bij wijze van toetje, maar ik denk dat hij de komende dagen bij de McDonalds mag gaan eten, inclusief McFlurry. Niks geen anaal-ringwerperij voor mij!

DE X-RATED RING-TOSS GAME IS NIET MEER TE KOOP >>

p.s.: Op www.analringtossgirls.com kun je foto’s en filmpjes bekijken van een groep vrouwen die dit spelletje spelen in theaters in Amerika en op vrijgezellenfeesten. “What do you for a living?” “Well, I’m an Anal Toss Girl!” “Good for you, honey, make your mamma proud!”

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.