STUKJE GESCHIEDENIS VAN LUNA

sexshopdeherautZo leuk! Ik kwam op internet een foto tegen van de allereerste seksshop die ik zag! Toen ik nog een klein meisje was ging ik elke zaterdag met m’n moeder op de fiets naar de bibliotheek en toen kwamen we altijd langs deze seksshop De Heraut in de Kerkstraat. Ik ben er nooit binnen geweest en herinner me alleen dat de etalage altijd vol lag met seksboekjes. Het was de tijd dat ik elke week 5 boeken las (meer mocht je er niet lenen), de tijd dat internet nog niet bestond en de tijd dat niemand ooit in een seksshop kwam, maar iedere Tielenaar (jong en oud) De Heraut wist te vinden.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Peter schreef:

    haha cult :) !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.