SEX TOY TEST #75: SMARTVIBE ELLOVE VIBRATOR

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: ElLove, Smartvibe Turbobooster
Producent: Fun Factory
Prijs: € 69,95
Formaat: 207 x 41 mm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘De Fun Factory – Smartvibe Ellove vibrator is de vibrator bij uitstek voor wie van hete, passionele en krachtige stimulatie houdt.’
Is dat ook zo? Nou… mwaaah, maar best wel, enigszins!
Aantal punten: 7/10

smartvibe

Laat ik bij iets positiefs beginnen! Je kan in principe nooit een miskoop doen als je een product van Fun Factory aanschaft. De meeste seksspeeltjes worden in China gemaakt, maar de speeltjes van Fun Factory worden in Duitsland geproduceerd, dus als je de EU wil steunen, dan moet je Fun Factory-toys kopen. En die ‘moet’ je sowieso kopen, omdat ze stevig, solide en van een Deutsche Gründlichkeit -motortje voorzien zijn.

Deze Smartvibe is al een paar jaar oud, maar wordt nog steeds verkocht. De meeste nieuwste speeltjes van Fun Factory zijn voorzien van een handig Click & Charge-systeem (dus oplaadbaar). In deze Smartvibe gaan 4 AAA-batterijtjes en… die verliezen best wel snel hun vermogen. Ik heb de Turbobooster dus al een tijdje in mijn bezit (jaar of 3) en gebruikte ‘m onlangs voor de 3e keer, maar was toen eigenlijk al het grootste gedeelte van z’n trilkracht kwijt (en ja, ik doe altijd nieuwe batterijen in m’n speeltjes en nee, ik heb heus geen uuuuuuuuren nodig om ‘m uit te testen, maximaal een minuutje of 10).

Fun Factory is sowieso een topmerk

Fun Factory behoort wat mij betreft dus tot 1 van de topmerken in the whole wide world (afgezien van een paar gigantische missers, zoals al die seksspeeltjes van ze die op kinderspeelgoed lijken (pinguïn, rups, eend). Fun Factory is alle bezig met het innoveren van hun toys (zoals dus dat Click & Charge-systeem) en ook deze Smartvibe had, toen, een leuk technisch hoogstandje, namelijk… de naam zegt het al; de Turboboost. Deze speciale knop (onderop de vibrator) geeft de trillingen als je erop drukt net even een extra boost mee. Hij is leuk, hij was innovatief, leuk om te proberen, maar eigenlijk heb je er geen ene bal aan; ik niet in ieder geval. Op een gegeven moment ben je zo lekker bezig met je vibrator dat je die Turboboost-knop constant ingedrukt houdt (oh, dat verklaart misschien waarom mijn batterijen zo snel leeg zijn gegaan).

smartvibe 1

Het formaat van deze Smartvibe is perfect

Het formaat krijgt van mij een 10. Hij is 20,7 cm bij 4,1 cm en daarmee net iets groter en steviger dan gemiddeld. Hij is gemaakt van siliconen (dus veilig) en waterproof (dus ook gemakkelijk schoon te maken). Ik moet 2 punten aftrek geven voor het feit dat er 4 AAA-batterijen in moeten die heel snel aan kracht verliezen. En ook nog eens 1 punt aftrek voor het feit dat de verschillende vibratiestandjes niet heel goed te voelen zijn. Maar, al met al, een prima standaard vibrator.

DE TURBOBOOSTER IS HELAAS NIET MEER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.