SEKS TOY REVIEW #132: VENICON

Naam: Venicon for Women
Producent: Cobeca Pharma
Prijs: € 9,95 voor 4 pillen
Formaat: n.v.t. (18 mm)
Waar te koop: Bol.com
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Venicon For Women helpt ontspannen en werkt lustopwekkend! Venicon For Women is een natuurlijk stimulant wat volledig is afgestemd op de behoeften van de vrouw.’
Is dat ook zo? Nou… het werkt misschien wel een beetje…
Score: 7/10

venicon

Laat ik deze review beginnen met te melden dat ik in m’n leven nogal wat legale en illegale drugs heb gebruikt. Jaren geleden had ik een vaste rubriek in Reload magazine waarin ik legale drugs testte; herbal xtc, herbal speed, verschillende blikjes energy drinks, you name it, I’ve tested it. Daarnaast lust ik wel een glaasje wijn (of 2) en ik heb ook alle soorten illegale drugs in mijn systeem gehad. Met andere woorden; ik ben dus nogal wat gewend. Een pil of poeder moet dus van goede huize komen wil het wat met mij doen.

In een Venicon pil zit 268 milligram Maca

Deze Venicon for Women zou lustopwekkend moeten werken. Op de verpakking staat: ‘Neem 1 of 2 tabletten in met voldoende water ongeveer 30 minuten voor de seksuele activiteit.’ Okay! Doe ik. Maar wat zit er eigenlijk in zo’n Venicon-pil? 268 milligram Maca. WTF is Maca? Nog nooit van gehoord, maar een rondje Google-en leert me dat het een superfood is! Een superfood dat je libido verhoogt in de overgang. Het is overigens een knolgewas uit Peru en het schijnt ook de spermaproductie te verhogen (interessant verhaal over o.a. de Inca’s en het gebruik van Maca: HIER).

ingredientenvenicon

En nog veel meer…

Er zit ook nog 84 milligram Catuaba in. Ook nog nooit van gehoord. Schijnt een afrodisiacum uit Brazilië te zijn. Ook nog 84 milligram Muira puama, weer zo’n plantaardige geilheidsbooster. En nog 74 milligram epimedium sagittum (beter bekend als ‘horny goat weed’) en een Chinees afrodisiacum. En nog veel meer, te veel om op te schrijven, oh, wacht, nog wel een speciale vermelding is de 20 milligram rundvlees extract. Deze pillen zijn dus niet geschikt voor vegetariërs en ook niet geschikt voor mensen die precies willen weten wat ze allemaal slikken en vooral niet geschikt voor mensen die zich afvragen wat rundvlees extract nou precies in een lustverhogende pil doet. Mij boeit dat weinig. Al heeft zo’n pil 20 weken vastgezeten in de reet van een Peruaanse berggeit, als het effect heeft, dan koop ik de hele doos.

venicon pillen

Venicon stimuleert de doorbloeding

En heeft het effect? Ja. Venicon belooft een heleboel, maar het maakt niet al z’n beloften waar. Helpt het ontspannen? Nee. Bereik je eerder een erotische stemming? Nee. Voel je meer met Venicon? Eh, hmmm. Misschien. Het stimuleert namelijk wél de doorbloeding naar de erogene zones waardoor je strelingen intenser beleeft (ja, dit is het woordgebruik van de verpakking). Even heel simpel en plat gezegd; je voelt dus wél dat er meer bloed naar je kutje stroomt (voel je dat trouwens ook zo, ehm, ik weet niet hoe ik dat anders moet zeggen; je kut is ineens erg aanwezig). Is dit een overheersend gevoel, zoals bij bijvoorbeeld xtc wel het geval is (een gevoel van; ik moet NU neuken)? Nee. Je kan prima in slaap vallen, als je dat wil.

Wil je dat niet (en dat wil je niet, want je hebt net een pil van € 2,50 geslikt, dan ga je echt niet slapen, doei) dan merk je ook tijdens het vrijen verschil. Je kutje is gevoeliger dan anders. Gevoeliger voor strelingen, zoals de verpakking al aangeeft. Met neuken voelde ik eigenlijk weinig verschil, maar orale seks was wel even nét een tikje lekkerderder. Dus… Ik zal niet zo snel een hele doos kopen (maar ik heb lekker nog 4 doosjes met 4 stuks in huis)… maar ik kan het iedere vrouw (die niet vegetariër is) aanraden om een keer te proberen.

VENICON IS HIER TE KOOP (€ 9,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ier schreef:

    Luna, even een vraagje, ik hoop dat je deze reactie niet over het hoofd ziet (artikel is al wat ouder).
    Maar heb jij ooit de Sensafem getest/gebruikt? Of iemand anders die er ervaring mee heeft?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.