SEKS APP REVIEW: SEXY STORY

Naam: SexyStory
Apple/Android: Verkrijgbaar in de iTunes-store: HIER
Ontwikkelaar:Enrico De Vita, © 2011 JumpInApp
Prijs: € 0,79
Grootte: 3,2 MB
Wat is het: een App met een verhaal
Aantal sterren: 2

Laat ik met de conclusie beginnen; koop deze App niet.

Het is best lastig om leuke, spannende en vooral goede App’s te vinden binnen het segment erotiek, relaties en porno (laatste helemaal lastig) en het is vooral moeilijk om binnen dit segment gratis, goede App’s te vinden. De meeste goede en populaire heb ik al gerecenseerd voor 3FM en er is een gigantische hoeveelheid bagger op de markt.

Deze App, Sexy Story, is zo’n typische zonde-van-je-geld-App. Ze maken je warm met belovende woorden; ‘You are a secret agent. You have infiltrated a party in the Kramiski’s dwellingk, one of the most powerful Russian mafia families. Your mission is to recover a microchip able to develop artificial intelligence.’ Je zou zelf verantwoordelijk zijn voor wendingen in het verhaal (ga naar buiten, naar binnen, ga met die vrouw mee, neuk haar op z’n hondjes, links, rechts, steek 1, 2, 3 vingers in haar reet, dat soort werk, maar helaas).

En het zou dus over seks gaan, dat vooral, maar ja, na 3 iPhone-screens met teksten zonder seks moest ik € 0,79 betalen om het verhaal verder te kunnen lezen en ja, dat heb ik gedaan, omdat ik deze App wilde testen, voor de gehele mensheid, want zo ben ik! Maar nadat ik die € 0,79 had betaald kreeg ik nog maar 4 schermpjes met tekst te lezen (de secret agent neukte de dochter van een senator en die dochter had de microchip aan een ketting hangen, end of story). Boring en totaal niet geil.

Ik ben een secret agent. En ik behoed u voor deze App.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.