SEKS APP REVIEW: SEX IQ

Naam: Sex IQ
Apple/Android: Verkrijgbaar in de iTunes-store: HIER
Ontwikkelaar: Indigo Penguin Limited
Prijs: gratis (de paid version is € 1,59)
Grootte: 3,8 MB
Wat is het: een App die je sex IQ meet
Aantal sterren: 6

Volgens mij is mijn Sex IQ minstens 150 (perfect), grenzend aan het hoogbegaafde, als ik af moet gaan op alle teksten die ik er de afgelopen 11 jaar over heb geschreven, alle mannen die ik tussen mijn lakens heb mogen ontmoeten in mijn leven en alle seksspeeltjes die ik heb getest. Het werd de hoogste tijd dus om eens zo’n Seks App te downloaden die je Sex IQ meet.

De free version heeft 12 vragen. Beetje weinig om ook daadwerkelijk je Sex IQ te kunnen meten als je het mij vraagt. De vragen zelf zijn of supersimpel, of ook nogal dubieus of nogal op de Amerikaanse markt gericht.

The village of ‘Thong’ in the UK is a real place?
What percentage of the United States Population identifies themselves as gay, lesbian of bisexual?
Which food is often referred to as an aphrodisiac?

Na het beantwoorden van de 12 vragen krijg je niet je Sex IQ te zien, maar het percentage van de vragen dat je goed had. Ja, doei, zo kan ik het ook! Wat een deceptie! Je kan sowieso een IQ niet meten op basis van 12 vragen (en bestaat een Sex IQ überhaupt? NOT!), maar het is, al met al, een nogal een simpele App! Vooral bedoelt om je te lokken naar de paid version!

En, why tell me why, ik was zo dom om de paid version aan te schafffen voor € 1,59. Ik was zo naïef om te denken dat ik dan een App kreeg met wel 100 vragen die over seks gingen en die zou ik dan allemaal goed beantwoorden en dan zou ik uiteindelijk een Sex IQ-score krijgen van 149 en die zou ik dan als een soort banner op deze site laten prijken! Luna heeft een Sex IQ van 149!!! Score! De paid version had uiteindelijk maar 14 vragen. Allemaal net zo vaag als die van de free version.

Mijn Sex IQ is dan misschien wel 149 (who knows?), maar mijn gewone IQ grenst aan het naïeve, want iedereen € 1,59 betaalt voor deze App is gewoon dom.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.