SEKS APP REVIEW: KAHNOODLE

kahnoodle

Naam: Kahnoodle
Apple/Android: Deze app is niet meer verkrijbaar
Website: www.kahnoodle.com
Ontwikkelaar: Kahnoodle.inc
Prijs: gratis
Grootte: 6,9 MB
Wat is het: een App that makes it fun and easy to keep your relationship awesome
Aantal sterren: 8

Gisteren, zondag 30 juni dus, besprak ik op 3FM een App met de naam Kahnoodle. Een nogal cheesy naam voor een ook best wel cheesy App. Het is een partner App, dus het is de bedoeling dat beide partners deze App installeren op hun iPhone (moet je ook allebei een iPhone hebben en dat hebben de verkering en ik). Het is een App die je relatie weer een boost moet geven, die ervoor zorgt dat je allebei weer fun hebt in je relatie. Dat je weer zin hebt om naar huis te gaan en samen de afwas te doen! De verkering en ik kregen nou niet echt een boost, maar we hadden best wel fun.

De App is erg uitgebreid. Je krijgt elke dag een tip (en die zijn ook nogal cheesy; ‘When you’re at the movies, employ the ol’ strech and reach. There’s nothing wrong with pretending like you’re 16 again.’, je kunt elkaar kudo’s geven (complimentjes, bedankjes), je kunt met elkaar chatten (en foto’s sturen), je kunt een ‘wish list’ invullen en je kunt ergens invullen wat je belangrijk vind binnen je relatie en dan moet de ander raden wat dat is. Allemaal best leuk en aardig, maar wat deze App leuk maakt zijn de coupons.

Je kunt met deze App coupons naar elkaar sturen, oftewel waardebonnen, oftewel IOU”s (I Owe You’s). En dat is nou precies waar wij de meeste fun mee hadden. De App komt zelf meteen een aantal standaard coupons met wederom vreselijk cheesy activiteiten; een nachtje sterren kijken, een romantisch autoritje of een film marathon (er zijn er totaal 54), maar de meeste fun heb je als je zelf de coupons maakt. Zo stuurde ik de coupon ‘Deze coupon is goed voor een uitgebreide pijpsessie’ (en extra fun is het dan dat je er een foto van jezelf bij kunt doen). De verkering stuurde mij een coupon terug met precies dezelfde tekst, want hij vindt het namelijk een voorrecht dat ik hem af en toe mag pijpen. Ik moet God daar op m’n blote knietjes voor bedanken en hoera, ik heb nu een coupon van hem gekregen die ik kan inwisselen op elk moment dat ik dat wil! Wat een fun!

Kahnoodle is opgezet als een soort spel voor partners, want elke kudo die je stuurt en elke coupon die je stuurt (en inwisselt) staat in verbinding met een soort ‘relatiemetertje’. En het is dus de bedoeling dat je die meter op 100% houdt. Ook weer hartstikke fun en cheesy!

kahnoodle2

In Amerika is deze App automatisch gekoppeld aan allerlei dates (vind je onder het knopje ‘dates’). Je kunt dan ook een soort Kahnoodle-abonnement waarmee je zelf helemaal niks spontaans meer hoeft te regelen, maar alleen maar op een knopje hoeft te drukken en dan regelt de Kahnoodle-concierge een bijzondere date voor je (chocolade proeven, schaatsen, dat soort ‘romantische’ dingen). Deze functie is niet beschikbaar in Nederland, maar wie weet in de toekomst?

Of deze App je relatie een oppepper geeft? Denk het niet. Al is het dus best wel fun om ‘m samen een tijdje te gebruiken. En de App is gratis.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.