BOY TOY REVIEW #124: ROCKS OFF NAUGHTY BOY

Testman J.T. onderwierp deze week de Naughty-Boy aan een uitgebreide test.

Naam: Rocks Off Naughty Boy
Producent: Rocks off
Prijs: 31,95
Formaat: 95 mm x 115 mm x 35 mm
Waar te koop: Bol.com
Batterijen/oplaadbaar: 1 x 1.5 volt N-size / LR1
Het verkooppraatje: ‘De uniek gevormde kop van deze prostaat massager is makkelijk in te brengen en nestelt zich zachtjes tegen de P-Spot, terwijl de 7-speed bullit-vibrator rust tegen het perineum om het doel goed te raken.’
Is dat ook zo: bij mij in ieder geval niet
Score: 6/10

rocks off naughty boy

Opmerking vooraf: Je hoeft dus niet gay te zijn om te kunnen genieten van anaalspeeltjes zoals deze prostaat massager. Steeds meer heteromannen ontdekken dat het best wel lekker is om zelf te experimenteren met speeltjes die je als man normaal gesproken graag bij de vrouw inbrengt, of met toys die speciaal zijn gemaakt voor de man en die gericht zijn op het stimuleren van de prostaat (P-spot).

Even over de prostaat

Dit gezegd hebbende is een hele korte toelichting op het fenomeen prostaat hier op zijn plaats. De prostaat is een klier ter grote van een tamme kastanje en is gelegen onder de blaas (Net als de G-spot aan de voorkant van het lichaam). De enige functie van de prostaat is dat hij het zaadvocht produceert waardoor het zaad in leven blijft tijdens de zwemtocht. Door nu de prostaat te stimuleren kun je tijdens een vrijpartij een heftiger en langduriger orgasme krijgen. Bij solo play zul je merken dat er meer voorvocht vrijkomt en, indien je hierop oefent, is het mogelijk een anaalorgasme (Big-O) te krijgen. Dit is een ander orgasme dan mannen gewend zijn. Het betreft meer het hele lichaam en er komt geen zaad bij vrij. Hierdoor heb je geen ‘herstelperiode’ en kun je dus vrolijk verder gaan. Tot zover de theorie.

rocks off naughty boy 2

Rocks Off maakt goed en divers spul!

Rocks Off is een bedrijf uit de UK dat kwalitatief goede speeltjes maakt voor een redelijke prijs. Zo ook de Rocks Off Naughty-Boy, een kleinere variant van hun ‘succesnummer’ de Rude-Boy (er is in deze vibrerende Rocks Off-lijn ook nog een Bad-Boy, een Cheeky-Boy, een Butt-Boy en een Big-Boy). Alle toys zijn gemaakt van een stevige siliconen soort; veilig voor het lichaam en geurloos. Naughty-Boy wordt geleverd in stevige doos met een satijnen opbergzakje en is verkrijgbaar in rood, blauw of zwart. De Rocks Off Naughty Boy wordt aangedreven door een 7-speed bullit-vibrator die werkt op een 1.5V N batterij (voor vervanging hiervan zul je echt naar de Handyman moeten, want ze zijn niet verkrijgbaar bij de gemiddelde supermarkt). In de doos zat geen handleiding.

rocksoff

De Rocks Off Naughty Boy is geschikt voor beginners

Rocks Off komt waarschijnlijk met deze variant op de Rude-Boy omdat ze zich ook wat meer op de beginner willen richten. De Rud- Boy zal de meeste (hetero) beginners namelijk afschrikken met zijn formaat. Dat wil niet zeggen dat de Naughty-Boy er klein uit ziet. Door het enorme stuk siliconen waar de bullit-vibrator in zit en wat tegen het perineum (gebied tussen balzak/vagina en anus) aan moet liggen lijkt het alsnog een flink stuk gereedschap. Echter, het in te brengen gedeelte moet voor een onervaren man (mits hij ontspannen is en de Naughty-Boy goed is ingevet met glijmiddel) eenvoudig in te brengen zijn.

Okay, dus je hebt je Rocks Off Naughty Boy goed van glijmiddel voorzien en hebt hem ingebracht en nu? Tsja, dan wordt het heel persoonlijk. Ik had moeite om het ding binnen te houden. Dus even wat posities uitgeprobeerd en toen hij eindelijk bleef zitten… voelde ik nog weinig. Omdat hij moeilijk blijft zitten is het ook geen apparaat wat je inbrengt om je prostaat tijdens het neuken te stimuleren. Bij mij viel hij er meerdere malen uit.

De Rocks Off Naughty Boy trilt op de verkeerde plek

Zoals ik al schreef is de Naughty Boy gemaakt van stevige siliconen. Dit om de trillingen in de top door te laten werken zodat de prostaat maximaal gestimuleerd wordt. Daar voelde ik dus weinig van. De meeste trillingen voelde ik bij de ingang. En dat waren redelijk diepe trillingen voor zo’n klein vibratortje als deze 7-speed-bullit. Deze nieuwe versie van de bullit heeft 7 vibratiepatronen, dus voor elk wat wils. Maar helaas… aan goede trillingen op de verkeerde plaats heb je nog steeds niets. Sterker, in dit geval leidt het alleen maar af van het gevoel dat je wél wilt voelen.

Grootste nadeel echter is het ontbreken van een handleiding. Vooral als je je richt op de beginner. Ook al zijn er lovende recensies op internet te lezen waarin mannen beweren al na het inbrengen van deze toy hun eerste orgasme te hebben (uitzonderingen daargelaten); dit is écht niet hoe het werkt. Ik vergelijk zo’n anaalorgasme altijd met squirten. Iedere vrouw moet het kunnen, maar niet iedere vrouw kan het zomaar. En zowel voor squirten als een anaalorgasme geldt: oefening baart kunst. En juist hoe je moet oefenen had in deze handleiding moeten staan. Extra gratis tip van een expert: wil je gaan experimenteren lees dan eens de wikipedia-pagina over de mannelijke G-Spot, hier is veel te vinden over prostaat massage, The Big-O en de diverse technieken: http://wiki.malegspot.com.

Na gebruik is de Rocks Off Naughty Boy wel makkelijk schoon te maken. Even de bullit-vibrator eruit en grondig reinigen met een desinfecterende toycleaner of zeep. Bullit er weer in en hij is weer klaar voor gebruik.

Bottom line: het is een mooi gefabriceerde prostaat stimulator voor de beginner. Als je als man solo wilt experimenteren is deze toy geen slechte optie al zou ik persoonlijk een prostaatstimulator kiezen zonder vibrator (trillingen dringen zelden door tot de prostaat). Zelf heb ik de Aneros – Helix Syn en de Aneros – Progasm Ice. Deze blijven beide wél goed zitten en kunnen ook makkelijk gedragen worden bij een wilde vrijpartij. Voor beginners zou die Aneros – Helix Syn, of de nieuwe Aneros – Progasm Jr. een goede optie zijn. Maar… elke man is anders. Het kan best dat de Naughty Boy bij jou wel blijft zitten, maar dat is dan een dure gok.

DE ROCKS OFF NAUGHTY BOY IS HIER TE KOOP (€ 49,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.