ALICE IN WONDERLAND SEKSSPEELTJES

Het oog wil ook wat. Had je 30 jaar geleden weinig keus qua kleuren en vormen als het om seksspeeltjes ging (huidskleurig, fallusvormig), nu kun je het zo gek niet bedenken of het bestaat. En dat is handig, want elke vrouw is anders. Zo heb ik een voorliefde voor zwarte, strak vormgegeven seksspeeltjes, maar er zullen genoeg vrouwen zijn die liever wél met iets roze en lieflijks tussen de lakens liggen. Onderstaande seksspeeltjes kwam ik onlangs tegen en ik heb ze niet getest, maar ik vind ze er zo leuk en snoeperig uitzien dat ik het niet kan laten om ze hier te delen.

Dit is een afbeelding van alice in wonderland seksspeeltjes
Doc Johnson heeft een hele serie producten gemaakt onder de titel ‘Wonderland’ en yep, die naam komt van het verhaal Alice in Wonderland (een boek waar ik gek op ben, inclusief alle films, maar dan toch vooral de laatste van Tim Burton). De Wonderland productlijn bevat ook wat massageoliën en andere smeerseltjes (o.a. Wonderland Potion, voor seksuele energie, briljant, maar gewoon een mooi verpakt blikje Red Bull natuurlijk), maar het voornaamste zijn de vibratortjes (ze zijn ongeveer zo groot als je hand). Er zijn er 5: Heavenly Heart (naar de Hartenkoningin), Mystical Mushroom, The Pleasurepillar (rups), White Wabbit en de Kinky Kat (helemaal niet kinky, maar wel cute as hell). Doc Johnson heeft ook gigantisch uitgepakt met matching, sprookjesachtige reclame om de Wonderland-speeltjes te promoten. Wow!

Alles is zo leuk verpakt en het ziet er ook zonder papier met een strik eromheen al uit als een cadeautje. Het zullen wel niet de allerbeste sekstoys zijn (nogmaals, ik heb ze niet getest), maar als ik de Kinky Kat cadeau zou krijgen van de verkering dan zou ik zeker niet gaan gillen: “Ik heb het je nog gezegd, ik wil alleen maar zwarte seksspeeltje, je kent me helemaal niet, wat heeft deze relatie nog voor zin!”

DE KINKY KAT IS HIER TE KOOP (€ 34,90) »

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.