NEE, MAAR DIT IS ÉCHT DE DUURSTE VIBRATOR

Ik kreeg een berichtje van J.T. naar aanleiding van mijn blogpost over de Nell Pleasure Seed (die in de markt wordt gezet als de allerduurste vibrator): ‘Haha, dat ik nog eens beter geïnformeerd zou zijn dan jij! Maar dit is dus de duurste vibrator. Hij is ontworpen door Burn & Gallus en hij is gemaakt van platina en belegd met 1000 saffieren, diamanten en parels. Hij kost 1 miljoen dollar en is vooral populair in Japan. Als je zou zeggen dat het een replica van de Space Shuttle is zou ik het gelijk geloven.’

duurste vibrator pearl royal

Okay J.T.! Ik heb het even ge-Google’t, maar deze Pearl Royal lijkt me inderdaad de allllllerduurste vibrator ter wereld. Ook meteen de allerlelijkste.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Patrick schreef:

  Nu nog even testen Luna ;)

 2. Marjan schreef:

  Ik snap al die bling-bling niet….. het is heel erg donker waar hij naar toe gaat :-)

  xx

 3. Patricia schreef:

  Ga je deze ook weggeven in een win actie ? :)

 4. E.G. schreef:

  Zo duur én zo lelijk én populair in Japan .. where did it go wrong?

 5. J.T. schreef:

  En als we dan toch bezig zijn, het duurste speeltje voor de man (voor zover bij mij bekend) is de Solid Platinum King JCobra Cockring van Vel-Or. Helemaal op maat gemaakt, en….. voor Eur 160.000 krijg je er zelfs een opbergdoosje bij kado!!
  http://www.velv-or.com/product/king-jcobra-solid-platinum
  Bij voldoende donaties via de Paypal button in de linker kolom zal ik hem graag voor jullie testen!

 6. jack schreef:

  Het duurste speeltje voor de man is nog altijd een vrouw. Die kosten meer uiteindelijk als 160k.

 7. Stel1987 schreef:

  JT al kreeg ik dat ding voor niets zou ik hem nog niet dragen die is lelijk!!!!!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.