HET NACHTKASTJE VAN… LISA

Naam: Lisa
Leeftijd: 21
Relatie: ja
Beroep: Student
Aantal seksspeeltjes: 4

nachtkastjelisa

Wanneer kocht je je eerste seksspeeltje? En?
Ehm… dat is denk ongeveer 2 jaar geleden. In Amsterdam in de buurt van de Zeedijk. Het was een klein winkeltje met een rustig interieur, zag er wel oké uit. Het kopen ervan vond ik wel wat spannend. Na wat twijfelen en wat aanklooien met verschillende modellen in de winkel, koos ik uiteindelijk voor de B Swish Bcute Classic. Een klein roze vibratortje met alsnog een flinke power. Ik schafte hem aan omdat ik nieuwsgierig was naar een toy. Ik had wel wat opgezocht en gelezen op internet, maar het daadwerkelijk uitproberen moest dan ook maar een keer gebeuren. Ik kreeg m’n eerste vibrator trouwens mee in zo’n zogenaamd ‘onopvallende’ bruine zak, maar ik stond even later in een andere winkel en toen ging het alarm af!! Bleek de beveiligingssticker niet goed te zijn gedeactiveerd.

Nee! Gênant! Al is er eigenlijk niks gênants aan, maar je voelt je wel even heel erg bekeken. Hoe vaak gebruik je een seksspeeltje?
Hangt er een beetje van af, als ik lekker solo wil gaan eigenlijk altijd. Maar met mijn lief soms, hij vindt het fijn om mij zelf te kunnen bevredigen. Altijd goed natuurlijk. En ik gebruik, als we samen vrijen, alleen een speeltje als we het doggy style doen en tegelijk willen klaarkomen.

Koop je liever online of offline?
Offline, ik wil toch kunnen voelen en ervaren op het droge hoe een product werkt. En online kan dat niet.

Wat is je laatste aanschaf?
Ik heb mijn laatste toy kado gekregen. Een glazen dildo met ribbels en bobbels.

En? Was het wat?
Ja, het was alleen wel wennen omdat deze een stukje groter en zwaarder is. Maar wel onwijs fijn dat je met warm en koud kan spelen.

Wat is je favoriete seksspeeltje?
Ik denk toch mijn B Swish Bcute Classic. Klein en krachtig doet zijn werk goed. Solo perfect maar ook voor als je samen bent.

Gebruik je ook seksspeeltjes samen met een partner of alleen voor soloseks?
Beide, het is fijn om samen mee te kunnen spelen, je geeft je toch een beetje over als je partner je door een toy kan bevredigen. Plus hij vindt het ook geil om bij mij te mogen doen.

Kan je ook klaarkomen zonder? Of is het makkelijker met?
Kan ook zonder maar het is wel makkelijker met. Soms is het ook fijner voor een quick fix!

Heb je ook wat miskopen?
Ik heb ooit op de huishoudbeurs (I know!) een verrassingstasje van Cristine le Duc gekocht. Afgezien van een afgrijselijke, vieze, oude porno-dvd zat er ook een mini-vibrator in. Genaamd de Lady Finger, dan weet je het eigenlijk al. Slechte, matige vibraties en vooral van hard plastic. Nee dat was echt niks. Net of ik een zaklamp gebruikte.

De Lady Finger was mijn eerste vibrator! Vreselijk inderdaad, achteraf dan, want toen vond ik ‘m wél heel spannend. En laat jouw antwoord een wijze les zijn; nooit verrassingstasjes of verrassingsdozen kopen. Heb je ooit een speeltje gehad dat snel kapot ging?
Nee, maar het zijn wel batterijvreters.

Welk seksspeeltje staat nog op je wishlist?
Een formaatje groter dan de B Swish Bcute Classic. Degene die ik nu heb is een fijn compact dingetje, maar een maatje groter mag ook altijd.

Heb je ook wel eens een blunder begaan met een speeltje?
Ja, 1 keertje, ik haal altijd de batterijen eruit als ik een toy niet gebruik en opberg. Dus ik pak mijn bcute erbij, batterij erin en draaien aan de knop. Niks, nogmaals draaien, nog steeds niks. Dus, hoppa andere batterij erin, maar nog niks. Het is wel handig om de dop er goed op te draaien.

Absoluut! Ik vergeet zelf regelmatig de gebruiksaanwijzingen te lezen voordat ik aan de slag ga… Met alle gevolgen van dien! Heel erg bedankt voor je openhartige antwoorden en heel veel plezier met je speeltjes!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.