LUNA’S SEKSTIP #3FM: KINKY HART

De kerstdagen komen er weer aan en niets is leuker dan een kerstboom met allemaal knipperende lichtjes en heel veel cadeautjes onder die boom. Nou ja, er zijn wel leukere dingen (seks, liefde, heel veel liefde), maar een ingepakt Kinky Hart is een leuk, en niet al te duur cadeautje (en springt uiteraard volledig in op de 50-tinten-grijs-hype).


Het is een doosje in de vorm van een hart met daarin 100 opgerolde papiertjes. Op elk papiertje staat een ‘kinky, erotische’ uitdaging en het is de bedoeling dat je, voor het slapengaan bijvoorbeeld, een papiertje pakt met behulp van de bijgeleverde pincet en datgene doet wat op het papiertje staat. Je hebt deze hartjes trouwens niet alleen met kinky opdrachten, maar er is ook een Hart vol Romantiek, een Hart vol Erotiek, een Hart vol Pure Passie, een Kamasutra-hart en een Gayrotiek-hart. Ook leuk; een kleiner hartje met maar 21 papiertjes, speciaal voor een weekendje weg.

Het concept is natuurlijk niet nieuw. Er zijn legio erotische spellen op de markt die volledig draaien op het doen van seksuele opdrachten en het praten, praten en praten met elkaar over wat je leuk, geil en lekker vindt. Het leuke van deze harten is dat je een papiertje kunt pakken als je er zin in hebt (en dus niet een volledig bordspel uit moet stallen). En als je afspreekt om, bijvoorbeeld elke zondagochtend, een papiertje te trekken, dan kun je met 100 briefjes bijna 2 jaar doen! En dat voor maar € 11,95, toch een stuk goedkoper dan relatietherapie! Sommige opdrachten of onderwerpen liggen wel erg voor de hand, maar als je alle papiertjes na gebruik terug doet in het doosje, dan kun je er zelfs je leven lang plezier van hebben, want sommige opdrachten zijn best de moeite waard om meerdere keren uit te voeren.

Even wat voorbeeldjes uit het Kinky Hart:

Haal een kinky/fetish film en bekijk deze samen. Bespreek met je partner wat jullie lekker en niet lekker vonden aan wat jullie zagen.

Fantaseer jij er wel eens over om geslagen te worden, bijvoorbeeld met de hand of de zweep, of om misbruikt te worden?

Ga zitten op je knieën met je handen achter je rug en trek jouw partners ondergoed uit met alleen je mond.

HET KINKY HART IS HIER TE KOOP (VOOR € 11,95) »

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.