LUNA’S SEKSTIP #3FM: DE POCKET ROCKET

Mijn sekstip van zondag 28 oktober voor PSRadio op 3FM was de Pocket Rocket. Een golden oldie onder de seksspeeltjes, een icoon en 1 van de bestverkochte seksspeeltjes EVER! Ik krijg regelmatig mailtjes van vrouwen met daarin de vraag; ‘Welk seksspeeltje moet ik kiezen?’ Een vraag die niet zo gemakkelijk te beantwoorden is, want… op elk potje past een dekseltje en op elk kutje past weer een andere vibrator.

Maar! Vrouwen (of meisjes) die net beginnen met het gebruiken van een seksspeeltjes adviseer ik altijd om een Pocket Rocket aan te schaffen (“Oh, dus een soort My First Vibrator”, zei Sofie van den Enk in de uitzending). Een Pocket Rocket is goedkoop en does the job.

Ooit sprak ik een meisje dat nog nooit was klaargekomen. Dacht ze. Ze vond vrijen wel lekker, maar tot een orgasme kwam ze nooit. Ze vond het vies om zichzelf ‘daar beneden’ aan te raken, dus ze vond het de taak van haar vriend om haar tot een orgasme te brengen. Ik kon wel 100 keer zeggen dat het juist heel goed is om jezelf aan te raken, omdat je dan leert wat je lekker vindt, hoe je het makkelijkst of lekkerst klaar kunt komen, maar ze wilde zichzelf echt niet gaan betasten. Ik heb haar nog geadviseerd om een goedkope vibrator aan te schaffen (een Pocket Rocket dus), maar als je niet eens met je vingers tussen je schaamlippen durft, dan is een vibrator helemaal een stap te ver. En dat is jammer, want het kan zo leuk zijn!

Voor alle vrouwen die wel heel graag een speeltje willen introduceren in hun seksleven (al dan niet met partner) is een Pocket Rocket een goede eerste stap. Hij is klein (formaat lippenstift) en daardoor niet heel eng of intimiderend voor je partner (“Die vibrator is groter dan mijn pik, dus dan zal ze het met mij wel niet zo lekker vinden, oh, ze vindt dat ik een kleintje heb, oh, ik heb een kleintje.”). Hij doet het op 1 AA-batterij en die heeft iedereen waarschijnlijk wel standaard in huis. De Pocket Rocket heeft maar 1 snelheid (aan of uit dus) en dat is voor gevorderden een beetje saai, maar als je nog nooit iets trillends tegen je klit hebt gehad, dan gaat er een wereld voor je open. Je kan ‘m gemakkelijk in je pocket stoppen (in je tas dus), je kan ‘m gebruiken tijdens de orale seks, tijdens soloseks, maar het is vooral lekker om ‘m tijdens het neuken tegen je klit aan te houden.


De originele Pocket Rocket kost € 29,95 (met zo’n leuke verpakking) maar er zijn al nepperds voor 7,95 te koop. En die nepperds doen het net zo goed, al gaan ze waarschijnlijk sneller kapot dan een originele, maar dan heb je wel lekker kunnen experimenteren voor weinig geld en als je het lekker vond, dan ben je klaar voor het grotere en betere werk (een dikke anaalplug in de vorm van een kabouter met kruiwagen bijvoorbeeld).

DE ORIGINELE POCKET ROCKET IS HIER TE KOOP » (€ 29,95)

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.