#LUNA500 – DAG 26 – WIN EEN YOU2TOYS ADVENTKALENDER T.W.V. € 99,90

Deze give away is inmiddels gesloten!

Dit is een afbeelding van dag26 give away

Oooooooh! Ik kan haast geen adventskalender meer zien, maar… ik mag er nog wél eentje weggeven!!!! HOERAAAAAAA!!!!! Het is de adventskalender 2018 van You2Toys en ik ben te lui en te moe en te druk met andere dingen geweest de afgelopen weken om te kijken wat er allemaal precies in zit (ik ben naast lui en moe en druk dus ook heel eerlijk)!

Hoe kun je deze adventskalender winnen?
Geef in de comments antwoord op de vraag; Wat vind jij een afknapper in bed?

Ik vind heel veel dingen een afknapper in bed! Op nummer 1 toch wel een slechte hygiëne, maar er hoeft ook weer niet gedoucht te worden voor iedere sekspartij, want dat haalt het spontane er ook weer vanaf. Ook een afknapper; grote praatjes vooraf en er die dan totaal niet waar kunnen maken als het er van komt.

Kom maar op met die sappige verhalen! Ik maak de winnaar 1 december bekend.
En vergeet ook hier weer niet een geldig e-mail-adres te gebruiken (dit e-mail-adres wordt niet gepubliceerd, dus blijft anoniem voor de rest van de wereld, behalve voor mij)!
Meer informatie over al m’n give away’s van deze maand vind je op de #LUNA500 SEXTOY PARTY-pagina.

Dit vind je misschien ook leuk...

71 reacties

 1. Goefer schreef:

  SOKKEN!!

 2. Sophie schreef:

  Mannen die hun sokken aanhouden. En dan ook nog sokken waarvan het lijkt alsof ze er de hele dag op gelopen hebben, buiten op straat :-/
  Slechte hygiëne is idd ook echt een afknapper. Oh en niet kunnen zoenen ook haha!

 3. Patricia schreef:

  Inderdaad slechte hygiëne , vieze adem

 4. E schreef:

  Op nummer 1 inderdaad slechte hygiëne! En daarna gestuntel, ik wil een man of vrouw die weet (of doet alsof) waar hij/zij mee bezig is.

  Zn adventkalender lijkt mij super leuk, heb namelijk nooit echt de moeite genomen om kleine dingetjes te proberen zoals een cockring of überhaupt een toycleaner te kopen

 5. S schreef:

  Slechts hygiëne , maar het aller ergste is een man die zelf zorgt dat hij zijn zaakje leegt en zich dan omdraait in bed uh hallo, je mag best even knuffelen of lief doen

 6. Klaas Jan schreef:

  Een enorme onderbroek bij de vrouw en idd zoals zovelen vervelende onwelriekende lichaamsdelen

 7. Annika schreef:

  Ik doe niet mee voor de adventskalender, die gun ik een ander. Maar: slechte hygiene staat met stip op 1!

 8. Ron schreef:

  Een grote onderbroek zo’n bridged jones model ook slechte adem of een zweetlucht. Maar wij douchen meest ff lekker voor dat we naar bed gaan lekker fris en fruitig en ze ruikt weer lekker. Is ook goed voor de zin.

 9. Joyce schreef:

  Sokken en maar wat aan knoeien niet weten wat hij aan het doen is en natuurlijk goede hygiëne maar dat spreekt voor zich

 10. E. schreef:

  Doe je voorzichtig met me, het is al een tijd geleden, fluisterde hij zacht

  Dat was de grootste afknapper ooit. Als ik een man was geweest was ie toen volkomen slap geworden.

 11. Miranda schreef:

  Tijdens het lezen van jouw stukje kwamen er al vrij veel afknappers opborrelen. Ik noem er een paar: sokken aanhouden, iemand bij je die denkt dat ie heel wat is maar er niks van bakt, zo’n katoenen witte onderbroek (lubberend en met gulp: extra minpunten), iemand die tussen de lakens alleen aan zich/haar zelf denkt. En als ik alleen ben: een haperende sextoy of nóg erger: een nieuwe sextoy die vee belooft maar het totaal niet waar maakt!

 12. Doris schreef:

  Iemand die niet luistert als ik zeg dat het te hard / te zacht / niet de juiste plek / etc. of op een andere manier nóg lekkerder is en gewoon zijn eigen lijstje afwerkt. Brr.

 13. M schreef:

  Zoenen als een wasmachine
  En geluiden nadoen alsof je naar een tennis wedstrijd zit te kijken

 14. L schreef:

  Als hij soms te zacht blijft tijdens het voorspel, teveel strelen enzo terwijl ik er soms gewoon wil aan beginnen of het wat harder mag zijn. Hij mag dan wat extra moeite doen om het terug in orde te brengen

 15. Patrick schreef:

  Slechte hygiëne staat op nummer een, dat is wel een afknapper.

 16. Sandra schreef:

  Een echte grote afknapper zou ook zijn als degene met wie je seks hebt alleen aan zijn eigen plezier zou denken. En dus niet aan jouw plezier. Gelukkig is mijn vriend een echte gentleman en ga ik altijd voor. ;-)

 17. Eva schreef:

  Slechte hygiëne en egoïsme. Met andere woorden een man die alleen maar met zichzelf bezig is. En ja ze bestaan nog.

 18. Joost schreef:

  Grappig dat sokken worden genoemd, schijn je sneller door klaar te komen die dragend in bed. Te veel praten een afknapper en merendeel van de onderbrekingen op welk gebied dan ook.

 19. Crmn schreef:

  Een (te lang) naspel. Dat geklef ná de seks vind ik niets. Tegen elkaar aan in slaap vallen; zalig. Maar nog wat zoenen, strelen of meer. Brrrr… De meeste vrouwen willen geloof ik juist niet ‘omdraaien en slapen’, ik teken ervoor ;)

 20. Laykam schreef:

  Ugh als je orale seks wil geven en er zit een wit randje bij de eikel met zo’n bijbehorend geurtje.
  Lange nagels die vies zijn vind ik ook vreselijk :P
  Ow en een man die niet weet wat hij wilt en daardoor heel onzeker is in wat hij doet….

 21. DibbesD schreef:

  Goeie seks hoeft niet in te houde dat je de hele Kamasutra aankan. Dat gaat mij ook niet lukken…..
  Maar als je je best niet voor me doet, is dat een echte afknapper. Dat houdt dus in dat je vers gewassen bent en dat je niet alleen maar aan je zelf denkt.

 22. Johnny schreef:

  Waarschijnlijk zal ik enkele of meerdere personen hiermee beledigen. Alvast mijn welgemeende excuses hiervoor. Het is niet mijn bedoeling om mensen te beledigen. Ik uit alleen hetgene, waar ik absoluut niet van hou. Hier kan ik niks aan doen, dit is mijn smaak nu eenmaal. Wat ik een echte afknapper vind is haren onder de armen. Nu moet ik natuurlijk oppassen hoe ik dit ga brengen. Heel voorzichtig gezegd, ik houd hier absoluut niet van. Maar als ik het op mijn eigen level van smaak moet omschrijven, ik walg hiervan. Kan er niks aan doen. Heel smerig. Natuurlijk blijf ik respect hebben voor de mensen die hier wel van houden en het gewoon laten groeien, maar dan verwacht ik ook enige respect terug van diegene op het feit dat ik er absoluut niet van houd.

  Dit vind ik echt een afknapper. Daarentegen andersom, dus glad geschoren oksels, word ik weer helemaal gek van. De balans is hierin zeer te vinden. Aan de ene kant walg ik van behaarde oksels, maar aan de andere kant word ik bloedgeil van gladde oksels.

 23. K schreef:

  Absoluut slechte hygiëne
  Dat je hem al ruikt door de slip heen, Blehh
  En dan proberen toch nog oraal bevredigd te worden, daar word ik chaggy van… weg zin

 24. RT3 schreef:

  Met stip op 1, in bed stappen met een telefoon!!

 25. G schreef:

  De zeester ;)

 26. JJ schreef:

  1. Slechte hygiëne
  2. Erbij liggen als een zoutzak ipv actief bezig zijn
  3. Sokken
  4. Harige geslachtsdelen ik geil op glad.

 27. Linda schreef:

  Oh lieve help, sommige omschrijvingen zijn wel erg plastisch. Brrr….

  Slecht zoenen is voor mij al een boodschap dat wat er volgt ook niet gaat klikken. Stop maar!!

  Enne, wat dachten jullie van een scheet laten terwijl je ‘daar beneden’ je orale best ligt te doen?!?!

 28. E. schreef:

  Ik wil niet als er niet eerst gedoucht wordt…en ff tandenpoetsen, slechte adem is ook echt een afknapper

 29. Carmen schreef:

  vieze adem… voetengeur… geurtjes vanuit het kruis opstijgend dat je denkt.. uhmmm die zijn niet van geilheid…
  Kortom.. geur! :D en dat komt vanuit hygiene…
  en ja die (allang niet meer witte) sokken…)

 30. Erwin schreef:

  Schaamhaar hou ik niet van en slechte hygiëne vind ik de grootste afknapper. Fris gewassen en gepoetst, anders hoeft t van mij niet.!

 31. Sandy schreef:

  Egoïstisch zijn! Seks is geven en nemen en dus niet enkel aan jezelf denken.

 32. Angela schreef:

  Na een heerlijk avondje uit en in bed belanden bij je one night stand voor die heerlijke stomende hete seks die je wilt beleven: onfrisse beddengoed waar je ook remsporen ziet argh!, geen goede persoonlijke hygiëne, hier en daar stukjes chips. Het grootste afknapper is dat de seks niet samen wordt beleefd, dus egoïstisch zelf klaar komen zonder rekeninghouder met de andere sexpartner die misschien nog niet op gang is of onvoldoende op gang is gekomen.

 33. Coco schreef:

  Behalve de voor de handliggende afknappers knap ik toch vooral af als de man geen oraal lijkt te willen geven of daartoe moet worden aangespoord. De afknapper ligt er vooral in dat ik mij dan ’te vies’ voel en de rest van de seks word dan helemaal niks meer.

 34. Mike schreef:

  Een afknapper in bed is voor mij toch wel iemand die mij te hard bevredigd. Dat komt dan altijd wat ongeïnteresseerd over, want soms is hard lekker en dat zie je dan ook aan me. Maar soms ook niet en dat zie je als het goed is toch ook wel.

 35. Anita schreef:

  Slechte hygiëne en overdadig schaamhaar.

 36. HG schreef:

  Ongewassen, ongeschoren geslachtsdelen. En vieze adem, sowieso van roken.

 37. S schreef:

  Ik vind ook hygiëne en vezorging erg belangrijk

 38. Black-eyed schreef:

  Buiten the obvious van slechte hygiene voor mij toch wel echt een partner die steeds terug keert naar dezelfde handelingen als je al meermaals hebt aangegeven dat je dat niet leuk vindt… Neen, mijn clit is geen knopje waar je als een halve gek moet blijven over wrijven alsof er een geest uit gaat komen…

 39. Fredje schreef:

  Een frisse piemel is een must, maar als je toch nog lange nagels (vingers of tenen) spot…. brrrrrr NOOO!!! GEEN. LANGE. NAGELS.

 40. Anna schreef:

  Egoïstisch zijn in bed. Dus dat de man eerst klaarkomt en daarna “nou, was weer lekker he?” en valt vervolgens in een diepe slaap.

 41. Danny schreef:

  Afstotende geuren.. en te veel schaamhaar.

 42. A! schreef:

  De grootste afknapper? Stress, dat je opeens aan je werk denkt, of aan de afwas.
  En ook;
  Van dat ‘automatische’ afwezige geaai. Daarbij denk je hallo? Voelt dit fijn aan jouw handen ofzo? Ik ben geen hond!

 43. Marco schreef:

  ben het met de meeste eens slechte hygiëne is een afknappeer

 44. F. schreef:

  de deurbel!

 45. Sandra schreef:

  Slechte hygiëne is eigenlijk een reden om er helemaal niet aan te beginnen maar als je dan bezig bent en iemand begint een slechte pornofilm na te doen: “dat vind je lekker he?” En dan half slap op mijn kont slaan. Sorry, dan ga ik weg. Gewoon halverwege.

 46. M schreef:

  Kindjes die gaan huilen….
  pfffffffff frustratie …….

 47. Misha schreef:

  Het principe van:
  Een scheetje voor iedereen is beter dan voor mij alleen.

  Dat is dus echt niet prettig en dus ook een mood killer

 48. Myrthe Moon schreef:

  Haha, hoe grappig dit. Ik mag me blijkbaar heel gelukkig prijzen dat ik het alleen nog maar met ‘nette’ mannen deed.
  De enige mogelijke afknapper voor mij tegenwoordig helaas ook huilende kindjes. :s

 49. Claire schreef:

  Oh Luna, een vieze vent in bed die naar zweet stinkt jaag ik er direct uit….. Bye bye romantiek…..XXX Claire

 50. Sandy schreef:

  Oh bah ! Haar ! Downstairs en oksels. Je hoeft je ook niet volledig te ontharen maar vind best dat mannen hier iets meer aandacht aan mogen besteden.. gewoon verzorgd netjes kortgewiekt !

 51. Le schreef:

  Ik zag hem al ergens staan er ga er helemaal in mee. In bed stappen met een telefoon! Verschrikkelijk!

 52. Mea schreef:

  Niet origineel, maar toch, slechte hygiëne…. je hoeft echt niet te douchen voor elke sex, dat haalt het spontane er te veel af, maar het moet natuurlijk wel een beetje fris ruiken allemaal!

 53. Joyce schreef:

  Slechte hygiëne en/of slechte manieren (boeren en scheten brrr). Maar ook kapotte onderbroeken vind ik niks!

 54. Wouter schreef:

  Misschien is deze dilemma een betere voor de afknapper en trio prijsvraag.

  Je beland als hetero man op één of andere manier na een avond feesten in bed met een vrouwelijk super model en een homo.
  Jij ligt in het midden,….. wie keer jij jouw rug toe?

 55. Anne schreef:

  Afknapper….afraffelen van de daad…

 56. muis schreef:

  een man die steeds op zakelijke toon tussendoor vraagt……zal ik je anders nu even likken? nou goed doe dan maar je benen even uit elkaar…….mmm even anders liggen hoor……heus prima om lekker te overleggen samen…maar voelde nu zo bizar vreemd’. “Ok ja nu ga ik even lekker liggen, is het ok als jij mij dan nu even gaat pijpen?:” kolere man! doe niet zo gekkig koeltjes zakelijk ……overlegcultuur seks dus. en dan is het dus met name de toon.
  ik miste nog maar net het wvnttk

 57. Mir schreef:

  Slechte hygiëne, sokken in bed..
  En zoals mijn ex: grote gaten in zijn ondergoed… Bah

 58. M. schreef:

  Slechte hygiëne, ongeduldig/haastig gedoe, vieze geuren, totaal niets aanvoelen wat werkt en wat niet werkt

 59. Yvette schreef:

  Slechte hygiëne, te veel haar op de geslachtsdelen en iemand die vooral met zichzelf bezig is

 60. Lucia schreef:

  Ik zie dit echt als mankement van mezelf, want ik vind rationeel gezien dat humor altijd goed is. Maar soms, of eigenlijk meestal, kan ik humor echt niet waarderen in bed. Of misschien komt het omdat het dan vaak van die flauwe grappen zijn die gemaakt worden uit ongemak. Dan denk ik, laat dat maar achterwege en ben een beetje zelfverzekerd. Haha dit geeft eigenlijk wel nieuwe inzichten, nu ik dit zo opschrijf ;)

 61. Cynthia schreef:

  Slechte hygiëne, sokken aan in bed, veel haar van onder, continu om bevestiging/ toestemming vragen, egoïstisch zijn

 62. Nike schreef:

  Grootste afknapper blijft toch wel een slechte hygiëne… alhoewel het faken ook wel in de buurt komt!!

 63. Sandra schreef:

  Grootste afknapper is onverzorgd uiterlijk: niet lekker ruiken, vieze vlekken op kleding, dan is het begin al niet goed en kom je niet eens in de mood. Andersom goed verzorgd en lekker ruikende mooie lange man, mmm….

 64. Jessie schreef:

  Gebrek aan relativeringsvermogen. Het kan (lang) niet altijd een 8, 9 of 10 zijn. Met een 7 is ook niks mis ;)

 65. Petra schreef:

  Ik lag laatst met iemand in bed die een stinkende navel had? Ik kan het echt prima hebben als we ruiken naar knoflook, of dat de pik niet helemaal naar bloemetjes ruikt, maar een stinkende navel?!

 66. Guido schreef:

  Een partner die vies van zichzelf is. Sex mag ranzig zijn.

 67. Joyce schreef:

  Zelf heb ik ooit voor een enorme afknapper gezorgd door een vergelijking met werk aan te halen tijdens een heerlijke massage.
  Wat ik een afknapper vind is wanneer je wordt vergeleken met een ex. Ik hoef echt niet te weten wat hij allemaal met zijn ex uithaalde. Daar daalt mijn libido per seconde door.

 68. Kim schreef:

  Ongewassen geslachtsdelen en een vieze bilnaad.. Bah. En de ex erbij halen.

 69. Elke schreef:

  Ow, zo herkenbaar. Inderdaad hygiëne, sokken, stinken en schaamhaar. Maar ook roken vind ik al een afknapper. Heb eenmaal gezoend met een roker en dat was net alsof je een asbak aan het uitlikken bent. Moet alweer bijna kotsen als ik eraan denk.

 70. Sophie schreef:

  Vieze geurtjes.. brrr

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.