Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Laykam schreef:

  Mooi interview!

 2. Marjan schreef:

  Op de vroege maandagmorgen al zoveel vrolijkheid, heerlijk! Het is wel leuk om te zien hoe de mannen zich eigenlijk heel erg ongemakkelijk voelen en alles zo snel mogelijk van zich af proberen te grappen… en jij gewoon lekker jezelf blijft en gewoon enthousiast door gaat met vertellen. Fantastisch! Zo, en nu koffie!

  • Luna schreef:

   Ja, heerlijk toch!??? Kreeg een appje van een vriendin; dat nu heel veel kindjes die naar school gebracht worden zich afvragen wat een ‘vacuüm gezogen clitoris’ precies is, HAHAHA…

 3. Sandra schreef:

  Wat een leuk item. Je kan die oude mannen goed hanteren!

 4. dirkie schreef:

  Leuk om even terug te luisteren.
  Mijn eerste kennismaking met jou en deze site was ook via de radio waar je een tijdje en item had op de zondagavond. Dat hoorde ik meestal als ik in de auto naar huis reed. Ook toen was je enthousiasme al aanstekelijk. Nu, een aantal jaartjes laten, hebben we bijna een mooi jubileum.

  • Luna schreef:

   Ja! Klopt! In het begin van Climaximaal.nl had ik een vast item bij 3FM bij Paul Rabbering en Sofie van den Enk! Waaaaayyyy back!

   • dirkie schreef:

    Ik kan me nog goed herinneren dat ik in de auto zat en dacht, ik moet die naam onthouden, Luna en Climaximaal en Google deed de rest hahaha.

 5. Jessica schreef:

  Ik vind dat je een super interview hebt gegeven, met precies genoeg humor! Je zegt het ook gewoon, zonder rond te pot te gaan draaien. Echt goed gedaan!

 6. Aletta schreef:

  Wat ben je actief op het moment! Bijna niet bij te houden, super! Jammer voor de partners van deze mannen dat ze zo ongemakkelijk over seks(speeltjes) praten.
  Dat gaat bij ons thuis, mede dankzij jou!!! een stuk makkelijker!

  Bijna gefeliciteerd met je 500☺️

  • Luna schreef:

   Ja, drukdrukdruk! Het houdt niet op! En het is voor sommige mensen ook lastig om over seks te praten, maar wel essentieel… en bij Evers Staat Op is het natuurlijk altijd lachen, gieren, brullen, maar ik kon me gelukkig rustig en relaxt houden (uniek moment) ;-)

 7. Anne schreef:

  Heel eeg leuk om te horen. En zou het niet geweldig zijn als Evers de ballen heeft, pun intended, om idd een review voor je te schrijven?

 8. Anna schreef:

  Wauw! Wat een superleuk interview! En zoals hierboven ook al gezegd werd, heerlijk dat die mannen er zo ongemakkelijk van werden (ik ben zo’n voorstander dat dit eens uit de taboesfeer gehaald moet worden zodat we niet meer hoeven te doen alsof we er niets van snappen en alles alleen grappig vinden), en dat jij zo normaal leuk bleef!
  Namens een trouwe fan, bedankt dat jij dat taboe aan het doorbreken bent en kan niet wachten op speeltje nr 1000 ;-)

 9. Annika schreef:

  Leuk interview Chantal!

 10. Rian schreef:

  Leuk, spontaan intervieuw!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.