LUNA GAF EEN SOORT VAN LEZING

image

Afgelopen woensdag, 20 maart 2013, tijdens ‘Get a Room! A’dam – The Big O’ gaf ik een soort van lezing over seksspeeltjes in Filmhuis Cavia in Amsterdam. Ik had het allemaal keurig voorbereid, want ik heb niet alleen heel verstand van seksspeeltjes, maar ik heb er ook een mening over! En een missie! En die mening moest iedereen horen! En! En! Van mijn voorbereiding kwam helemaal niets terecht! Ik had een doos met zowel hele goede als hele slechte sekstoys meegenomen en ik vond het op het moment zelf veel leuker om allerlei speeltjes uit die doos te pakken en er dan over te vertellen dan me aan mijn eigen voorbereide verhaal te houden. Ik had dus willen vertellen over Catherine Keyl en dat die een paar maanden geleden ineens zo in opspraak kwam omdat ze 66 is en had opgebiecht dat als haar vriend van huis is dat ze dan haar vibrator erbij pakt en dat ik dat zo’n bullshit vind. Alsof je geen vibrator mag, kan of wil gebruiken omdat je 66 bent! Dat ik zo boos kan worden van mensen die zeggen ‘ik moet er niet aan denken dat mijn ouders het nog doen’, omdat ik niets liever wil dan dat mijn ouders het nog elke dag doen! En, nou ja, ik had dus heel veel dingen willen vertellen, maar volgens mij heb ik dat uiteindelijk ook gedaan. Alleen niet de dingen die ik op papier had staan.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.