LASERTHERAPIE VOOR JE KUTJE? HOU OP MET ME HOOR!

Voor het geval je het nog niet wist; ouder worden doet je kutje geen goed. De boel gaat hangen, het wordt allemaal minder ‘roze’ van binnen, je wordt minder snel vochtig en, nou ja, het werkt allemaal niet meer zoals het ooit heeft gewerkt. En als je kinderen hebt gekregen, nou, dan komt het dus helemaal nooit meer goed! Maar! Help is on it’s way!

aurora lowe

De Aurora helpt vrouwen om meer intense en langere orgasmes te krijgen én de Aurora vertraagt het verouderingsproces van je vagina! Oftewel: ‘Your senses are reawakened’! Wow! Just wow! En… dit alles kost je slechts € 762,50! Yep, dat lees je goed! Zevenhonderdentweeënzestig euro en vijftig cent! De Aurora is een soortement van laser voor je kut en als je ‘m regelmatig even 10 minuutjes op je schaamlippen zet, dan zal hij dus wonderen verrichten (hij lijkt trouwens wel een beetje op de Svakom Gaga, ook al zo’n kut-product). Je vagina wordt niet alleen mooier door het gebruik van de Aurora (want strak en roze) (ik ben de laatste die zal zeggen dat een strakke, roze vagina hetzelfde is als een mooie vagina) (wat is een mooie vagina, alle vagina’s zijn mooi) (of in ieder geval; bijzonder), maar je vagina zal ook beter functioneren dan ooit tevoren. Zucht en steun en huil en jank.

Vrouwen (niet alle) voelen zich vaak al zo onzeker over hun geslachtsdeel en het allerlaatste waar we op zitten te wachten is een product (van € 762,50) dat ons gouden bergen (of in dit geval; strakke, roze bergjes) beloofd. Oh, en de Aurora is, ook al lijkt het misschien zo door z’n vorm, dus geen dildo (het wordt zelfs sterk afgeraden om ‘m intern te gebruiken) en het is ook geen vibrator, dus eigenlijk heb je er als seksspeeltje sowieso helemaal geen reet aan.

aurora 2

En wat is het toch met seksspeeltjes-producenten die denken dat als ze maar genoeg lippenstiften en roosjes om een product plaatsen dat vrouwen het dan gaan kopen? Het willen, nee, moeten gebruiken? Dat ze het nodig hebben! Hun leven is niets meer zonder! Niets! Ze zijn het waard!!! Dit product hoort in hun handtas!!! KOTS!

aurora

Het interesseert mannen (de meeste) niet hoe je kutje eruit ziet! Helemaal niks! Zolang jij de boel een beetje lekker fris houdt, vindt hij ’t allemaal geweldig! Het lekkerste kutje ooit, want hét kutje waar hij op dat moment aan mag zitten! En zolang jij de boel een beetje lekker fris houdt, af en toe een Kegel-oefeningetje doet, regelmatig vrijt, lief hebt of masturbeert dan zou jij je eigen kutje ook de allerlekkerste ooit moeten vinden. Want je zal het ermee moeten doen.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. birgit schreef:

  Jeetje wat een geld!!!

 2. Hannah schreef:

  Wat verandert er bij het ouder worden eigenlijk aan penissen (behalve in sommige gevallen erectieproblemen)? Weet jij dat Luna?

  • Nikkie schreef:

   Ze krimpen ! Dit weet ik door mijn werk, maar kan je vertellen dat als mannen ouder worden, er meer vel dan inhoud overblijft :’) of er is helemaal weinig over.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.