LIEVE LUNA, JE ZAL BRANDEN IN DE HEL!!!!

jij bent echt dom.er komt wel heel wat meer bij kijken dan jij verteld.
mensen die aan anaale sex doen zijn geen hetro,s, als je opgewonden bent,dan vervaagd ook je gevoel van iets vies vinden.
vrouwen die zich man voelen,willen mannen anaal neuken.
bi mensen willen anaal neuken
homo willen anaal neuken.
lesbienes willen anaal neuken.
en iedereen krijgt een anaal kutje,de meeste zijn nog zo slim om hun partner,eerst te checken na de omvang van zijn penis.
mensen die zich over geven aan lust op anaal gebied zijn pas echt de lul, zij propen ervan alles in tot er een hand in past of erger,deze zijn echt van het padje af en hebben ook zeker geestelijke problemen zijn zeer onrustig,vaak hebben ook vaak medicatie voor de rust en of pijn klachten,deze klachten zijn altijd door je rug gaan, een hernia hebben van alles wat te groot is en te lang,meestal veeeel te groote kunst penissen endergelijke dingen.
omdat de huisarts dan ook niks meer voor je kan doen,of juist uit schaamte nog niet eens durfen te gaan,gebruiken zeer vaak zelfs middeltjes zoals coke en alcohol.of erger heroine.
je kunt deze mensen heel gauw herkenen aan hun gedrag,veel perverse grapjes en alles is gelinkt aan sex

verder kunnen deze mensen niet meer normaal op een stoel zitten,enof zeer kort ,ze hebben een hekel aan lopen en rennen kunnen ze ook niet meer.
de meeste mietjes hebben dan ook iets om hun buik om hun rug te verstevigen . zodat ze nog ff een beetje kunnen leven zoals boodschapen doen,ja zelf een klein gewichtje is al teveel,je zou denken dat ze het wel af leren maar neen zo werkt het niet met mensen met lust,deze lust gevoelens komt van een geest die in jou schuilt en je aan zet tot nog perversere dingen,zo kun je poepsex nog normaal vinden of zelfs nog pretig om je eigen mee in tesmeren,want das geil deze mensen hebben dan ook vaak geen vaste partner en struinen elke sex gelegenheid af, het is alles wat nog de klok slaat,vaak veranderen ze ook in een hoer,zodat ze e ook nog wat mee verdienen.

nou als jij bij 1 van deze mensen behoort dan is de hel jouw plekje om naar toe te gaan jesus zei al wie heilig is word heiliger,zij die vies doen worden nog smeriger.

anaale sex word alleen tussen die mensen goedgekeurd die jesus kennen en zelfs een getrouwde partner hebben die voor gods aan zicht in de kerk getrouwd zijn.
en dan nog met mate ,en op een normaale wijze,dus met liefde en geen lust,want lust dat is van de duivel.
alleen op die manier mag sommige van ons wel anaale sex hebben en word je er niet voor gestraft,deze mensen kunnen ook makkelijk van hun kont af blijven het is het tegen over gestelde van iemand die zich over geeft aan lust gevoelens.

of je het gelooft of niet….. word eens wakker gebruik je verstand en je gezonde geest als je die nog hebt, en bekeer je van die vuiligheid,want uit je eigen lukt dat nooit.

zo er komt wel heel wat meer bij kijken dan dat jij op je website verteld.

begrijp me niet verkeerd hoor als jij zo wilt leven moet jij weten,je doet maar,op het einde verlies je altijd, je bent in het vlees en denkt vanuit het vlees deze mensen zullen jesus nooit leren kennen,sterker nog de meeste doen het juist met opzet,zij denken ja maar jesus was toch ook geen homo,en nog meer van dat laster praat om hun straatje goed te praten,

je leeft nu in de eindtijd het merk van de beest is er al sommige dragen het al,rfiid chip, mannen en vrouwen die zogenaamd getrouwd zijn,dheu ze hebben alleen een papiertje van de gemeente,en dat is heel iets anders dan god in je hebben en trouwen in de kerk voor gods aanzicht.

jesus sprak al over de eindtijd vlak voor dat hij terug komt op de wolken en zijn kinderen ophaalt,en als er 2mannen naast elkaar in bed liggen, zij blijven achter net als al die anderen die in het vlees leven.
en zij gaan lijden 7 jaar lang ze zullen willen sterven maar de dood ontvlucht hun.
een ieder die jesus niet ken omdat ze anders hun zondigeleven op moeten geven,en zij, die hun eigen gang gaan en dus leven zonder god,zullen het nog wel merken maar dan is het te laat,je zult gestraft worden voor je godeloosheid en je perversiteiten die je begaat,een hoer komt echt niet in de hemel al is het nog zo,n goede moeder voor haar kind.

hebben jullie nooit van sodom en gomora gehoord,en wat god er mee deed,de tijden zijn zeker verandert maar de weten van god staan en blijven staan,een heel simpel voorbeeld daarvan is ,doe een ander niks aan wat jij ook niet wil wat zij jou aandoen.
zelfs dit makkkelijk verbod word al overal verneukt of een ander simpel verbod voor vrouwen,roddelen,en slecht over andern praten ,omdat jij zo goed bent.
nu tegenwoordig word je eigen kind al de dood in gepest,allemaal eind tekens zo ik stop met mijn verhaal als het je nu nog niet begrijpt ,zielige jij.

kijk in principe ligt alles vast alleen god maakt uit wat waar nog iets gebeurd hij geeft een ieder de kans zich te bekeeren , en voor iedereen staat de deur open,maar alleen door jesus en verder niks,want hij is de zoon gegeven aan de mens voor zijn reding en lijden worden onze zonde vergeven,iemand die de 3 1heid niet erkent ,komt nooit tot god,en word veroordeeld tot de 2de dood en daar zul je lijden voor je gedrag zoals jij leven wou hierop aarde.
zo elke moslim en elk andere geloof medium bullshit zoals je ziet op tv zij die zeggen met doden te praten en jou wijs maken dat het je moeder is,nou je word misleid,kijk de duivel en god weten van alles maar wat de mens voelt is echt van de duivel hij legt je deze gedachte in je hart en hoofd alles om jou te mislieden,dit soort mensen hebben een laag eq,enof zijn lichtbegaafde mensen die naief zijn,je zou de bjibel eens moeten lezen wat god daar van zegt,het zijn niks anders dan wannabie,s.
mensen met die heilige geest zij voelen alles goed aan weten wat een ander van hun denkt en zien in 1 oog opslag of iemand deudgt of niet,de zogenaamde mediums zitten er alleen om geld te verdienen en hun ego te strelen werkelijk elke dag zie je de sukkels op tv zij praten uit de naam van de duivel want hij weet ook alles van jou en je oma en weet in welk laatje wat ligt, mensen laat je niet inpakken door dit slecht volk ze praten hun zelfs de raarste titels aan,blijf weg bij dit soort mensen en laat jesus je probleem oplossen hij liegt niet hij besteelt je niet hij mistrouw je niet hij doet waar hij voor staat en je zult geholpen worden,god kent al jou gedachte je dingen die je in het geheim doet het liegen het bedriegen .

bekeer u zeg ik en laat die strontgat met rust het is er niet voor gemaakt alleen klachten zul je onder vinden

de groete van the inconvenient true

 

Hi the inconvenient true,

Volgens mij ben je op mijn site beland met de zoekterm ‘jesus loves you’, of niet?

lieveluna

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

33 reacties

 1. Martha schreef:

  Hahaha. Ja anaal is vies man! Kan echt niet hoor. We gaan allemaal branden in de hel! Prima. Daar zitten mijn vrienden straks ook. Word het toch nog gezellig misschien zelfs wel een orgie hahahaha.

 2. Branwen schreef:

  Mensen die geen hoofdletter en punt gebruiken, die zijn pas van het padje af. Misschien ben ik iets te veel van de taal hoor, maar dat steken ze dan maar in hun, uh, sorry, reet.

 3. Jan Lisman schreef:

  Gezien de beperkte eloquentie van deze respondent denk ik niet dat we hier met één van de schriftgeleerden te maken hebben.

 4. Zera schreef:

  Vraag me af onder invloed waarvan deze gast was tijdens het tikken van dit soelaas. MIJN HEMEL!! Hij/zij mag wel uitkijken dat ie niet genomen wordt in het beloofde land.

 5. Jan schreef:

  Juist, Luna, je moet iets minder over Jezus schrijven. Dan zullen die mensen niet op jouw website terechtkomen. LOL

  Als jij dom bent, dan ben je taalkundig toch duizenden keren slimmer dan de persoon die de bijdrage geschreven heeft.
  Mijn broer en zijn vriend zijn ondertussen 12 jaar gelukkig getrouwd en zijn die 7 jaar of zo al voorbij!

  De meeste mensen die jouw blog lezen, hebben een relatie, denk ik. Anders moet je eens een poll houden.

  Nu ja, eerst kritiek geven op ana(a)le seks en dan zeggen dat het wel kan? Het lijkt me al onsamenhangend.

  Nou ja, mocht er een hemel bestaan, dan hoor jij daarin thuis, Luna, want dankzij jou hebben we al een aantal heel leuke speeltjes gekocht die onze seksrelatie nog beter gemaakt heeft!

  Praise the Lord! Praise Luna! Halleluia!

 6. Ronald schreef:

  Je gaat toch niet in het eten van gisteren roeren?

 7. Marjan schreef:

  Ik ben er stil van….. wat een enge man is dit zeg……

 8. Ben schreef:

  Ok…

 9. Afke schreef:

  Burn baby burn, disco inferno!
  Ik had vandaag ook Jehova’s aan de deur. Met of zonder interpunctie, geen idee ;)

 10. God schreef:

  Huh? Heb ik dat allemaal gezegd?

 11. Ruby schreef:

  Zo zeg…

  Wat een dramatiek omtrent de voorkeuren van iemand…
  We gaan toch ook jouw geloofsvoorkeuren niet aanvallen?
  Misschien moeten we dat met zijn allen maar eens doen.

  Ohja, wat doet iemand op een site die hem/haar niet aanspreekt?
  Luna, heb jij de X weggehaald in zijn browser?

  Liefs,

  Ruby

 12. mickey schreef:

  Welke preutse ruftrukker heeft je deze aftandse tekkel mail gestuurd?! Een Jehova’s getuige zeker hahahahha. Wat een moron!

 13. Michael schreef:

  Haha, ik reageer vrijwel nooit maar nu moet ik wel even :p
  Dolkomisch hihi. ‘Een laag eq’ Tsjongejonge zeg, was het niet IQ? ;) En dan al die spelfouten (niet dat ik perfect ben, maar ik ben in ieder geval geen analfabeet. .).

  Volgens mij is dit een hitserig mannetje (?) die op zoek was naar seksueel getinte verhalen oid op het refoforum of weet ik het :p

  Sneu figuur, meer woorden heb ik er niet voor.

 14. Mevrouw Mikmak schreef:

  Ik vroeg me al af waar ik die rugklachten van had ;-)

 15. jojootje schreef:

  Sneu dit.

 16. the inconvenient truth schreef:

  de aller goorste sex is anaal ,daar waar alle vieste bacteria zijn,likken jullie schoon en stop daar dan een dildo in die zeker bij Luna koopt,maar jullie begrijpen mij nederlands waarschijnlijk niet .
  http://www.marriagefellowship.org/pages/articles/art4.htm

  • Luna schreef:

   Hi! Daar ben je weer! Vond je het toch wel een beetje spannend om hier nog een keer te komen kijken??? Mag hoor! Ik hou ook van jou!

  • Berta schreef:

   Sodom en Gomorra… Dat is toch wel het meest schunnige verhaal uit de bijbel, seksueel misbruik en incest wat de kl;ok slaat en de familie Lot doet er vrolijk aan mee!

   Genesis 19
   « Genesis 18 | Genesis 20 »
   snelkiezer
   met kanttekeningen

   1 En die twee engelen kwamen te Sodom in den avond; en Lot zat in de poort te Sodom; en als Lot hen zag, stond hij op hun tegemoet, en boog zich met het aangezicht ter aarde.

   2 En hij zeide: Ziet nu, mijne heren! keert toch in ten huize van uw knecht, en vernacht, en wast uw voeten; en gij zult vroeg opstaan, en gaan uws weegs. En zij zeiden: Neen, maar wij zullen op de straat vernachten.

   3 En hij hield bij hen zeer aan, zodat zij tot hem inkeerden, en kwamen in zijn huis; en hij maakte hun een maaltijd, en bakte ongezuurde koeken, en zij aten.

   4 Eer zij zich te slapen leiden, zo hebben de mannen dier stad, de mannen van Sodom, van den jongste tot den oudste toe, dat huis omsingeld, het ganse volk, van het uiterste einde af.

   5 En zij riepen Lot toe, en zeiden tot hem: Waar zijn die mannen, die deze nacht tot u gekomen zijn? breng hen uit tot ons, opdat wij ze bekennen.

   6 Toen ging Lot uit tot hen aan de deur, en hij sloot de deur achter zich toe;

   7 En hij zeide: Mijn broeders! doet toch geen kwaad!

   8 Ziet toch, ik heb twee dochters, die geen man bekend hebben; ik zal haar nu tot u uitbrengen, en doet haar, zoals het goed is in uw ogen; alleenlijk doet dezen mannen niets; want daarom zijn zij onder de schaduw mijns daks ingegaan.

   9 Toen zeiden zij: Kom verder aan! Voorts zeiden zij: Deze ene is gekomen, om als vreemdeling hier te wonen, en zoude hij alleszins rechter zijn? Nu zullen wij u meer kwaads doen, dan hun. En zij drongen zeer op den man, op Lot, en zij traden toe om de deur open te breken.

   10 Doch die mannen staken hun hand uit, en deden Lot tot zich inkomen in het huis, en sloten de deur toe.

   11 En zij sloegen de mannen, die aan de deur van het huis waren, met verblindheden, van den kleinste tot aan den grootste, zodat zij moede werden, om de deur te vinden.

   12 Toen zeiden die mannen tot Lot: Wien hebt gij hier nog meer? een schoonzoon, of uw zonen, of uw dochteren, en allen, die gij hebt in deze stad, breng uit deze plaats;

   13 Want wij gaan deze plaats verderven, omdat haar geroep groot geworden is voor het aangezicht des HEEREN, en de HEERE ons uitgezonden heeft, om haar te verderven.

   14 Toen ging Lot uit, en sprak tot zijn schoonzonen, die zijn dochteren nemen zouden, en zeide: Maakt u op, gaat uit deze plaats; want de HEERE gaat deze stad verderven. Maar hij was in de ogen zijner schoonzonen als jokkende.

   15 En als de dageraad opging, drongen de engelen Lot aan, zeggende: Maak u op, neem uw huisvrouw, en uw twee dochteren, die voorhanden zijn, opdat gij in de ongerechtigheid dezer stad niet omkomt.

   16 Maar hij vertoefde; zo grepen dan die mannen zijn hand, en de hand zijner vrouw, en de hand zijner twee dochteren, om de verschoning des HEEREN over hem; en zij brachten hem uit, en stelden hem buiten de stad.

   17 En het geschiedde als zij hen uitgebracht hadden naar buiten, zo zeide Hij: behoud u om uws levens wil; zie niet achter u om, en sta niet op deze ganse vlakte; behoud u naar het gebergte heen, opdat gij niet omkomt.

   18 En Lot zeide tot hen: Neen toch, Heere!

   19 Zie toch, Uw knecht heeft genade gevonden in Uw ogen, en Gij hebt Uw weldadigheid groot gemaakt, die Gij aan mij gedaan hebt, om mijn ziel te behouden bij het leven; maar ik zal niet kunnen behouden worden naar het gebergte heen, opdat mij niet misschien dat kwaad aankleve, en ik sterve!

   20 Ziet toch, deze stad is nabij, om derwaarts te vluchten, en zij is klein; laat mij toch derwaarts behouden worden (is zij niet klein?) opdat mijn ziel leve.

   21 En Hij zeide tot hem: Zie, Ik heb uw aangezicht opgenomen ook in deze zaak, dat Ik deze stad niet omkere waarvan gij gesproken hebt.

   22 Haast, behoud u derwaarts; want Ik zal niets kunnen doen, totdat gij daarhenen ingekomen zijt. Daarom noemde men den naam dezer stad Zoar.

   23 De zon ging op boven de aarde, als Lot te Zoar inkwam.
   schilderij van Albrecht Dürer: Lot en zijn gezin verlaten Sodom

   24 Toen deed de HEERE zwavel en vuur over Sodom en Gomorra regenen, van den HEERE uit den hemel.

   25 En Hij keerde deze steden om, en die ganse vlakte, en alle inwoners dezer steden, ook het gewas des lands.

   26 En zijn huisvrouw zag om van achter hem; en zij werd een zoutpilaar.

   27 En Abraham maakte zich deszelven morgens vroeg op, naar de plaats, waar hij voor het aangezicht des HEEREN gestaan had.

   28 En hij zag naar Sodom en Gomorra toe, en naar het ganse land van die vlakte; en hij zag, en ziet, er ging een rook van het land op, gelijk de rook eens ovens.

   29 En het geschiedde, toen God de steden dezer vlakte verdierf, dat God aan Abraham gedacht, en Hij leidde Lot uit het midden dezer omkering, in het omkeren dier steden, in welke Lot gewoond had.

   30 En Lot toog op uit Zoar, en woonde op den berg, en zijn twee dochters met hem; want hij vreesde binnen Zoar te wonen. En hij woonde in een spelonk, hij en zijn twee dochters.

   31 Toen zeide de eerstgeborene tot de jongste: Onze vader is oud, en er is geen man in dit land, om tot ons in te gaan, naar de wijze der ganse aarde.
   schilderij van Lucas van Leyden: Lot en zijn dochters (prent)
   » meer

   32 Kom, laat ons onze vader wijn te drinken geven, en bij hem liggen, opdat wij van onze vader zaad in het leven behouden.

   33 En zij gaven dien nacht haar vader wijn te drinken; en de eerstgeborene kwam, en lag bij haar vader, en hij werd het niet gewaar in haar nederliggen, noch in haar opstaan.

   34 En het geschiedde des anderen daags, dat de eerstgeborene zeide tot de jongste: Zie, ik heb gisteren nacht bij mijn vader gelegen; laat ons ook dezen nacht hem wijn te drinken geven; ga dan in, lig bij hem, opdat wij van onzen vader zaad in het leven behouden.

   35 En zij gaven haar vader ook dien nacht wijn te drinken, en de jongste stond op, en lag bij hem. En hij werd het niet gewaar in haar nederliggen, noch in haar opstaan.

   36 En de twee dochters van Lot werden bevrucht van haar vader.

   37 En de eerstgeborene baarde een zoon, en noemde zijn naam Moab; deze is de vader der Moabieten, tot op dezen dag.

   38 En de jongste baarde ook een zoon, en noemde zijn naam Ben-ammi; deze is de vader der kinderen Ammons, tot op dezen dag.

 17. hank schreef:

  Ok Luun, de hel, zie je daar. Wordt gezellig druk denk ik.

  • Luna schreef:

   Gezellig hoor… ik zou bijna schrijven; ‘Ik kan niet wachten’… maar laten we dat toch nog maar een jaartje of 50 doen, dat wachten… :-)

   • Ben schreef:

    Met alle ingenieurs in de hel is daar allang airco en 24/7 barbecue.
    Daarnaast zit de hele club van 27 daar dus goede muziek gegarandeerd!

 18. Angelique schreef:

  Is dit serieus? Ik dacht aan Jiskefet of zo.

 19. Asmodai schreef:

  Wel, mijn onderneming is genoemd naar de Demoon van Lust en Seksuele Verlangens. En ik voel me prima :-). Geen rugklachten, geen misbruikte kindjes, geen jezus,… Een heilig kruis is maar net goed om als dildo te gebruiken. Voor de rest: waardeloos :-)

 20. Els schreef:

  @ the inconvenient truth

  Op je/die website staat :

  Forgive Yourself

  Guilt is a joy stealer, it will want to rob you of the wonderful future God has ahead of you…

  Niets te vergeven seks is om van te genieten maar als ik het doe zal ik me er niet slecht om voelen.. Dus voila, probleem opgelost ;)

  Bedankt Luna voor alle goede tips die anale seks lekker en realistisch maken.

 21. birgit schreef:

  Gebruik je verstand :’)

 22. Norah schreef:

  ‘Veranderen in een hoer’: gebeurd dat alleen bij volle maan of zo?

 23. Maaike schreef:

  Shit hé, wat een verhaal!
  Dit soort mensen maken het zichzelf zo onnodig moeilijk.
  Live and let live!

 24. Jan schreef:

  Het is me wat Luna, nu ga je in de hel branden. Poeh poeh, het is me wat. Wel lekker warm in de winter, dat scheelt weer stookkosten. Anders gezegd: ik zou de reacties hier en daar wat modereren of verwijderen, want tjonge wat heb je een idioten op de wereld die een ander willen opleggen hoe er geleefd en gedacht moet worden. Zij spreken voor zichzelf, je hebt gelijk, maar het staat zo raar op je site, vind je ook niet?

 25. Pam schreef:

  Ja en daarom neukte Jezus vroeger ezels in de kont…. Ze zeggen ook dat Maria een hoer is. Wat een trieste gast!!! Zeker te vaak van achter gepakt toen die bij het kerk koortje zat! Frappant dat hij wel je artikelen leest!!! Someone is going to hell for searching Google for sextoy reviews

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.