BETER PIJPEN MET PROTHESE

Voormalig tandarts Kuang-Yi Ku wil de manier waarop de mensheid kijkt naar medicijnen en monden veranderen. Ja, ik heb voorgaande zin vertaald uit dit artikel en ‘mensen en monden’ klinkt stom, maar Kuang-Yi Ku zei ‘medicine and mouths’ en dat is dus precies hetzelfde, en het blijft stom klinken. Hoe hij alles wil veranderen? Met custom made sex prosthetics. En hij is begonnen met een Fellatio Modification Project, oftewel een project waarbij hij protheses maakt die een potje pijpen een stuk leuker zouden moeten maken. Voor de ontvanger dan hè.

kuang-yi-ku-2-800x533

Ik geef toe; ik heb ooit een scherp hoekje van een tand laten bijslijpen omdat dat hoekje écht af en toe pijnlijk was tijdens de orale seks (heb ik mij laten vertellen). En ja, ik weet het; het is niet de bedoeling dat je je tandjes gebruikt, maar dat kan zo af en toe geheel per ongeluk gebeuren in the heat of the moment en als dat dan net met die ene tand gebeurt, dan is dat gewoon heel vervelend (heb ik mij laten vertellen). Verder denk ik dat als je dat hele pijpen maar met een beetje passie en spuug doet dat je al een heel eind komt. En dat het voor de ontvanger dan sowieso wel een prettige ervaring is. Dus zo’n prothese, ja, jeetje.

Maar! Het intrigeert me wel! Om een custom made pijpprothese te laten maken! Als het voor de ander een enorme toevoeging is, ja, wie ben ik dan om hem dat plezier te ontzeggen? Maar ik denk dat het mijn persoonlijke pijpbeleving wel wat minder leuk zal maken.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Tessa schreef:

  Hmm ik vind het echt niet zo’n aantrekkelijk idee. Ik sla even over haha.

 2. Marjan schreef:

  Ik skip deze….. LOL

 3. Joke van Tul schreef:

  Ja, met een micro cel batterij en ingebouwde vibratie! Dat daar nog niet eerder iemand opgekomen is!

 4. j.t. schreef:

  je kunt ook gewoon wat tanden laten trekken….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.