HET BESTE VADERDAG-CADEAU 2013

Gisteren viel de folder van Xenos door de bus met daarin de allerleukste vaderdag-aanbiedingen. Mijn oog viel meteen op pagina 2; cadeautjes met een knipoog, oftewel seksueel getinte cadeautjes voor de vader die alles al heeft. Zo zijn er diverse, heel geinige onderbroeken te koop, waarbij pappa z’n piemel bijvoorbeeld in een soort varkensneus kan stoppen. Heel sexy! Zal mamma vast geil vinden. Ook de ‘willy warmer’ is echt zo’n cadeau wat je op zondagochtend bij je vaderdagsontbijt tegen wil komen! Of nee, als je je vader de Trophy ‘lulletje van de week’ geeft, dan kan zijn dag niet meer kapot.
image

Er is nogal wat kritiek gekomen op de Xenos-folder, want het zou schandalig zijn dat ze dit soort producten promoten en er zijn kinderen bij en ze zouden de plank volledig misslaan (en dat is natuurlijk ook zo). Maar wat ik pas echt schandalig vind is de kwaliteit van de producten die de Xenos aanprijst! Met zulke rommeltjes kun je misschien aankomen op een vrijgezellendag van je beste vriend, maar je gunt je vader, de man zonder wie jij niet had bestaan, toch wel wat beters dan die yukiyuki-troep made in Taiwan?
image

Nee, als je écht van je vader houdt, dan geef je ‘m een Fleshlight (en doe er dan meteen een flesje glijmiddel bij)! Fleshlights zijn nepkutjes en ze voelen levensecht aan (en volgens kenners is Fleshlight het beste (en goedkoopste) merk als het gaat over nepkutjes (ze hebben trouwens ook nepkontjes, misschien eerst even aan je vader vragen wat zijn voorkeur heeft).

DIVERSE FLESHLIGHTS ZIJN HIER TE KOOP »

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.