DE HAPPYWOOD DILDO’S VAN @HEUSWAAR ZIJN GEARRIVEERD

Soms is het verschrikkelijk fijn om mij te zijn! Zo krijg ik wekelijks de allernieuwste en allerbeste (maar soms ook wat minder goede) seksspeeltjes toegestuurd van bekende en minder bekende merken. Het is soms dan ook wat minder fijn om mij te zijn, want al die speeltjes moeten wel getest worden en als je, zoals ik dus nu, omringd wordt door 25 nieuwe speeltjes die om je aandacht schreeuwen, ja, nou, dan heb je het dus heel zwaar (ik word hiervoor behandeld).

happywood1

Maar! BY FAR de allermooiste speeltjes die momenteel (nog) op mijn bureau liggen zijn de 5 handgemaakte dildo’s van Wouter de Heus! Ja, voor de oplettende lezer, dat is die man die ik een paar maanden geleden ontmoette en die ik toen voorzag van allerhande tips over de beste vorm voor een dildo. Wat ik dus de beste vorm vind dan, want elke vrouw wil weer wat anders! Het stukje dat ik over die ontmoeting toen schreef: HELP! MIJN MAN IS DILDOSNIJDER.

happywood2

Vorig week ging ik weer langs bij Wouter en hij heeft in de tussentijd niet stil gezeten. Ik mocht kiezen welke van zijn dildo’s ik wilde testen en kreeg ze mee in een prachtig, zilveren doosje. WOW! Hele dikke WOW! Nu nog even de tijd vinden om ze allemaal aan een uitgebreide test te onderwerpen, want seksspeeltjes die met zoveel liefde zijn gemaakt verdienen ook al mijn onverdeelde aandacht!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ik word altijd zo blij van jouw enthousiasme…. heerlijk…. dank je wel!

 2. Gina schreef:

  Knap staaltje figuurzagen. ;-)
  De dildo’s zien er heel aangenaam uit. Ik ben benieuwd naar jouw bevindingen. Een groot voordeel van hout is natuurlijk dat het warm aanvoelt.

 3. Norah schreef:

  Oh, heel mooi!

 4. Nikkie schreef:

  En…..???? ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.