GEEF HOUT ALS JE VAN ELKAAR HOUDT

“Een houten dildo, is dat niet gevaarlijk? Dan heb je toch last van splinters?”, is 1 van meest gestelde vragen die Elmar Thüry, dildomaker van beroep, krijgt. Maar dat is zeker niet het geval, volgens Thüry. Al zijn dildo’s worden gemaakt van het hout van een spar (en daarna behandeld om splintervorming tegen te gaan).

Afbeelding met houten dildo's

En ik vind ze prachtig, de dildo’s van WaldMichlsHoldi (zo heet het bedrijf van Elmar Thüry dus). Siliconen dildo’s komen met duizenden tegelijk van de lopende band in China, maar de houten dildo’s van WaldMichlsHoldi zijn stuk voor stuk unieke exemplaren, want ze worden met de hand gemaakt. En het lijkt Goddomme de familie Von Trapp uit de Sound of Music wel, want zowel vader als moeder als hun 2 zoons en dochter werken in dit familiebedrijf en ze shinen als een diamond op de foto’s!

Het verbaasde mij overigens zeer dat de familie Thüry praktiserend katholiek is! Dildo’s maken en bidden gaan (in mijn hoofd dan) op de een of andere manier niet samen. En er worden niet alleen dildo’s gemaakt, maar ook prostaatverwenners en dat is volgens mij nou zo’n typisch product voor gays en ik vraag me af of de Paus dat wel goed vindt! Maar God vergeeft.

Pappa Thüry begon ooit met de verkoop van houten paddenstoelen (helemaal hip and happening in Odenwald) en op een gegeven moment viel het zijn oudste zoon op dat de paddestoelen wel erg veel leken op het mannelijk geslacht. En aangezien er minder vraag was naar houten paddestoelen dan naar houten dildo’s was de overstap voor pappa Thüry van de souvenir-industrie naar de seksindustrie snel gemaakt.

Ze verkopen inmiddels 72 verschillende soorten dildo’s, buttplugs, G-spot stimulatoren en vibrators, al vind ik de vibrators zelf niet zo mooi. Een batterijhouder en trilmechnisme in zoiets prachtigs en unieks van hout aanbrengen, dat hoort gewoon niet. Zonde. Ook de geverfde exemplaren (en ze hebben ook exemplaren met getekende vlinders en strass-steentjes) vind ik minder. Dat haalt het hele Heidi-gevoel van dit bedrijfje en producten weg.

Check meinholdi.de voor meer informatie! Schöne Grüße aus dem Odenwald!!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Jessica schreef:

    Onlangs kwam ik ze tegen op internet en ik moet bekennen, ik vind ze geweldig! Nee ik heb ze nog niet uitgetest, mijn portemonnee vind ze namelijk toch iets minder, maar een houten dildo/vibrator staat zeker nog op mijn verlanglijstje. Ander materiaal is toch weer een andere gevoelsbeleving, dus hoop ook een houten dildo nog eens uit te mogen proberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.