10 (BIJNA) GRATIS SEKSSPEELTJES

The best things in life are free, maar voor de meeste goede seksspeeltjes moet je toch flink wat euro’s neerleggen. Mijn advies is dan ook; blijf doorsparen voor een goed en veilig seksspeeltje en ga niet in de tussentijd aan de slag met goedkopere yukiyuki-speeltjes (die waarschijnlijk na een paar keer gebruiken toch uit elkaar vallen van ellende).

In het kader van de crisis daarom; 10 (bijna) gratis seksspeeltjes die je waarschijnlijk allang in huis hebt liggen. Niet dat je seksspeeltjes nodig hebt om het leuk te hebben in bed, want als er iets écht gratis is, dan is het wel seks (en liefde). En humor. Maar met onderstaande producten kun je een hoop plezier hebben tussen de lakens. En ze kosten je dus niks, nada, noppes.

gratis sex toys

1. Kaarsen
Je kunt kaarsen zowel anaal als vaginaal inbrengen (wel even een condoom eromheen voor de hygiëne en het wordt misschien even passen en meten met die vierkante stompkaarsen van de Blokker). En let op, want ze kunnen breken (dus eigenlijk is dit niet een heel erg goede aanrader en nee, ik kom niet langs als het is misgegaan). Sommige mensen vinden het lekker om kaarsvet op elkaar lichaam te druppelen en als dit je wat lijkt, moet je het vooral doen. Bij pijn stoppen, of doorgaan, maar wel even luisteren naar wat de ander wil. Communiceren kun je leren en is vooral in bed belangrijk (en je gelooft het niet; gratis!). Test het kaarsdruppelen altijd eerst even op een klein stukje huid (houd de afstand tussen de kaars en de huid in de gaten en zorg ervoor dat je je huis niet laat affikken).

2. Kwasten
Het spreekt voor zich dat je schone (dus nieuwe) kwasten gebruikt, maar wie heeft er niet standaard ergens een verfkwast, afwasborstel of make-up kwast liggen? Kun je gewoon gebruiken voor een interessante massage! Uiteraard zorgt een afwasborstel voor een wat hardere massage en een verfkwast voor de dus, eh, wat subtielere massages. Ook kammen en borstels kun je hiervoor gebruiken en die hebben nog een extra gratis optie: de andere kant kun je gebruiken om tegen elkaars reet te slaan. Pats.

3. Wasknijpers
Goedkoper dan tepelklemmen.

4. Stropdas
Geen geld voor echte handboeien? Met een stropdas of sjaal kom je ook een heel eind. Leg wel even een schaar klaar voor het geval je de knoop niet loskrijgt.

5. Kaartspel
Iedereen heeft wel een kaartspel in huis en een potje strippoker kan een leuk voorspel zijn. Zelfs met 1 dobbelsteen kom je al een heel eind; geef elk nummer een bepaalde seksuele handeling en let’s roll the dice. Eventueel die ene buurman uitnodigen.

6. Bubbeltjesplastic
Heb je wel eens gemasturbeerd met bubbeltjesplastic ertussen? Hilarisch! En dubbellekker, want je hebt het genot van de kapot knappen van de bubbeltjes, plop, plop, plop… en dan… juist.

7. Ijsblokjes
Altijd leuk om iemand mee te plagen tijdens een massage. Wissel af met je warme tong (eventueel tussendoor een slok thee nemen). Ook leuk is het om een lepel een paar uur in de diepvries te leggen en die te gebruiken tijdens een massage.

8. Groente en fruit

Ik schreef er al eens eerder een column over (LEEF JE UIT MET GROENTE EN FRUIT) en hoewel het voor de hand ligt om er een komkommer bij te pakken als je geen geld hebt voor een goed seksspeeltje (en er zo snel geen man voorhanden is) blijft veel voorzichtigheid geboden bij het gebruik van groente en fruit in de slaapkamer. Gebruik dus altijd een condoom!

9. Handschoenen
Geef elkaar een massage met latex handschoenen voor het complete Dexter-gevoel.

10. Tandpasta of kauwgom
Orale seks met net gepoetste tanden geeft een tintelende sensatie voor de ontvanger. Ik zeg; doen!

seksshop

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. freddy schreef:

    hallo lieve mensen ik ben op zoek naar een lieve vrouw dat ik met je mijn liefde kan delen met speeltjes vibrator of en anderen leeftijd is nvt groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.