FUN FACTORY-TOYS NU OOK BIJ MAANZIN.NL


Dingen waar ik blij van word: een gedeelte van de Fun Factory-collectie is nu ook te koop bij www.maanzin.nl (‘mijn’ online seksshop)!!! Waarom ik daar heel blij van word? Als je je Fun Factory-speeltje daar aanschaft, dan ontvang ik een percentage van de omzet en dat betekent dat ik niet voor niets dit blog al jaren bijhoud! Dus… wil je een Fun Factory-speeltje aanschaffen, check dan eerst even of hij ook ‘bij mij’ te koop is! Ik kan zelf de Fun Factory Bouncer aanraden (een dildo met 3 metalen ballen die heen en weer bewegen tijdens gebruik) (hier heb ik pas nog een hele leuke nacht mee gehad), of de Tiger G5-vibrator (1 van mijn laatst geteste speeltjes), of de Stronic Drei-pulsator (OMG!!!!!!) (in het zwart natuurlijk), of de Bi Stronic Fusion (ook AWESOME)! Genoeg keuze (en Fun Factory is een TOPMERK) (zelfs mijn favoriete merk), dus check de collectie HIER uit! EN! Tot en met 31 december krijg je 10% korting op alles wat je bestelt, dus OOK op de Fun Factory-toys! Ik zeg: DOEN!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Anne schreef:

  WAUW, komt dat ff mooi uit, ik sta op het punt de lady bi te bestellen !! Lang getwijfeld, tussen 2, en dat heb ik ook ergens gepost maar kan het niet meer vinden, dus weet ik ook niet meer wat nou de 2e was. Ik ga nu gewoon voor de lady bi !

 2. Gerrie Slegers schreef:

  Hey Luna, vandaag voor het eerst wat besteld bij jou, of het niet beter kan, het is zowat bij mij om de hoek af te halen, kei makkelijk.
  Gr. Gerrie

 3. isara schreef:

  Besteld via je site, de bi stronic fusion! Ben zooo benieuwd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.