De 3 SEXTOY FAVORIETEN VAN 3 SEXTOY-BLOGGERS!

Mijn top-3-lijstje met favoriete toys wisselt nogal eens, maar eigenlijk staat de Njoy Pure Wand al een paar jaar op nummer 1 en ik denk niet dat hij daar snel vanaf zal komen. ‘Maar wat moet je nou met zo’n stuk metaal, hij ziet er groot en eng uit’, zeggen de meeste mensen als ze de Njoy Pure Wand voor het eerst zien. Probeer het! Once you go Njoy Pure Wand, you never go back! En dat vind niet alleen ik, neen, dat vinden bijna alle sekstoy-testers allllll over the world! Dat vinden in ieder geval ook Tess en Ruud!

Tess van Tesstesst.nl en Ruud van Misspoppie.be en ik namen 3 vlogs op waarin we alle drie onze 3 favoriete toys bespreken! We hebben alle 3 de Njoy Pure Wand in onze top-3, maar gelukkig verschillen de andere 2 toys. Niet zo gek, want iedere vagina, iedere vulva, iedere vrouw, ieder mens is anders en vindt andere stimulatie prettig. Zo houdt Tess heel erg van pinpoint-stimulatie met haar Zumio en vind ik dat nooit zo heel lekker. En zo houdt Ruud haar Fun Factory Volta op een manier vast die zowel Tess als ik nog nooit hadden bedacht. Wil je zien wat Ruud en Tess in hun top-3 hebben staan en waarom? Check dan hun vlogs:

KLIK HIER VOOR DE VLOG MET TESS’ FAVORIETEN

KLIK HIER VOOR DE VLOG MET RUUDS FAVORIETEN

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Anne schreef:

  Zo leuk, dit moeten jullie vaker doen! Elk jaar of maand de grootste verrassing ofzo :)

  • Luna schreef:

   We nemen deze week sowieso nog een video op! En dan zorg ik meteen voor een betere camera, HAHAHA, want die in deze videoos is echt kut…

 2. DP schreef:

  Yeah, 100 kusjes van Luna en ook nog eens 100 karma punten, wie wil dat nou niet.
  Nu moet ik wel eerlijk zeggen dat ik net een boek heb besteld via mijn plaatselijke boekhandel. Ik heb wel even heel erg getwijfeld Bol/Luna vs Local.

  Leuk filmpje. Over de tuutjes, bij oordopjes (koptelefoons) krijg je ook vaak verschillende dopjes, Zoveel mensen, zoveel verschillend oren en clitorissen.

 3. Sandra schreef:

  Huhh, niemand heeft een wandvibrator in haar top 3?? Verrassend.

 4. M. schreef:

  De waanzin link doet het niet? En heb je toevallig nog een samenwerkingscode met fun factory?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.