FUN FACTORY STRONIC PUG

fun factory stronic pug
De Stronic-serie van Fun Factory is fantastisch (ze staan al 2 jaar in mijn top 10 van de beste seksspeeltjes), dus toen ik bovenstaande gif-je tegenkwam op internet moest ik heel hard lachen. Geweldige manier om de werking van de een Stronic-dildo te visualiseren, hahaha! Het zijn dus pulsatoren en geen vibratoren! Hier lees je mijn review van de Stronic Drei en hier lees je mijn review van de Stronic Eins.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marjan schreef:

  *grinnik* ziet er wel grappig uit….. al vraag ik me dan wel af hoe een Gifje van de Stronic Drei eruit ziet …

  xx

 2. Renske schreef:

  Hehehe ik wil al sinds je review zo’n ding, en na dit gifje nog meer! Dat wordt sparen

 3. nikki schreef:

  Zelfs de rimpels (ribbels) kloppen nog ook aan de boven kant! Als ze de Stronic Drei neemt dan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.