FUN FACTORY DARLING DEVIL: VIBRATOR REVIEW #437

Mijn favoriete Belgische koppel D. en E. hebben weer een top-review geschreven! Dit keer over de Fun Factory Darling Devil! Een vibrator dat qua opladen werkt volgens een volledig nieuw systeem; het Battery+ systeem! Ik kreeg de Darling Devil overigens opgestuurd door de mensen van Fun Factory zelf! YES!

Naam: Fun Factory Darling Devil
Producent: Fun Factory
Prijs: € 79,90
Formaat: 20,5 cm – Ø 2,4 – 4,0 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB en batterijen
Waar te koop: Funfactory.com
Verkooppraatje: ‘Zondigen was nog nooit zo lekker als met de DARLING DEVIL! Een van de nieuwste vibrators van de nieuwe BATTERY + lijn van Fun Factory.’
Is dat ook zo: Mwaaaaaah
Score: 5

Dit is een afbeelding van fun factory darling devil

Freddy Mercury zong ooit vol overgave: ‘Beëlzebub has the Devil put aside for me’. Wel, ik hoopte op een Fun Factory-versie van deze lyrics toen ik deze toy in handen kreeg. ‘FunFactory has the Devil put inside of me’ dus, maar deze Darling Devil ging na een paar keer testen al niet meer ‘inside’, maar wel ‘aside’.

In de wolken was ik toen ik eindelijk een toy in handen kreeg van hét pioniersmerk Fun Factory. Ik verwachte dan ook direct dat dit de vibrator was die me mijn oude ‘Dorcel’ zou doen vergeten. Maar zoals het Belgische spreekwoord zegt: de oude hazen kennen de stroppen. Mijn Dorcel en ik zullen het nog eventjes samen moeten doen dus. De Darling Devil doet het hem gewoon niet bij mij, alleszins niet voor mijn kutje, niet voor mijn anatomie.

Ik heb de Darling Devil écht uitgebreid getest

Omdat ik gewoon niet kon geloven dat zelfs een vibrator van Fun Factory me niet kom behagen, heb ik hem écht uitvoerig getest, maar elke test eindigde in mineur. Er zijn wel enkele leuke zaken aan het concept van deze Darling Devil, maar bij deze toy ‘hebt elk nadeel z’n voordeel’ (om het op z´n Cruijffiaans te zeggen).

Hij ziet er leuk uit!

De Darling Devil is een rabbit-vibrator in de vorm van een duivel, compleet met hoorntjes. Onder deze hoorntjes zit de kop van de duivel, gemaakt om de G-spot te stimuleren. Zijn ‘pielemuis’ doet bij deze dienst als clitorisstimulator en in z’n kont kan je hem opladen dankzij het BATTERY+systeem. Het is een mix van schattigheid, aangelengd met een flinke portie naughtiness. Op het eerste zicht wel een leuke toy en ik werd er wel warm van (je mag natuurlijk niet te katholiek zijn).

AU!!!!

Ook de subtiele vormen die in de toy zijn aangebracht lijken op het eerste zicht leuk. Dit duiveltje heeft enkele hele leuke ribbels die mijn vagina wel zouden kunnen plezieren. Ik zeg ‘zouden’ want die verduivelde hoorntjes aan de bovenkant nemen al het plezier al snel weg. Eerst en vooral wijzen die hoorntjes alle (behalve de goeie) kanten uit tijdens het inbrengen van dit speeltje. Dat op zich voelt al onaangenaam en maakt dat hij er gewoon niet makkelijk in gaat. Daarnaast prikken deze hoorntjes tijdens het spelen constant tegen je baarmoeder aan. Dat zorgt meer voor een ‘uitstrijkje’-gevoel dan voor een ‘hmmm, lekker’-gevoel. Dat is wel het laatste wat je wil tijdens een masturbatiesessie, of je moet in een hele kinky bui zijn (als je begrijpt wat ik bedoel). Ik heb eventjes getwijfeld om een exorcist bij de hand te nemen, onder de vorm van een schaar, en de duivel van z´n hoorns te ontdoen. Maar dat zou dan de hygiënische waarde van dit bodysafe silicone misschien wel teniet doen.

Dit is een afbeelding van darling devil rood mood vibrator

Het typische Fun Factory siliconen

Dan komen we bijna naadloos bij het volgende onderwerp: het materiaal. Hij is zoals alle toys van Fun Factory vervaardigd uit een medisch siliconen en is hij waterproof. Hij voelt heel zacht en squishy aan en hij ziet er vrij luxueus uit. Toch is het materiaal een echte stofmagneet en op een zwarte toy zie je dit nu eenmaal heel snel. Daarnaast glijdt dit siliconen niet zoals andere speeltjes dat wel doen. Hoe nat ik ook ben, zonder wat (lees: heel wat) extra glijmiddel (en geklooi met de hoorntjes) wil hij er gewoon niet in.

Het besturingsgedeelte is van een mat plastic gemaakt en ook dit glijdt voor geen meter, wat dan weer een voordeel is als je de controle wil bewaren wanneer er een mix van glijmiddel en kutvocht bij betrokken geraakt.

Misschien is de Fun Factory clitoraal wel lekker?

Voor zover ik me kan herinneren is een rabbit-vibrator gemaakt om je zowel inwendig als uitwendig te plezieren. Dat zat er bij deze duivel jammer genoeg niet in. Meestal reken ik voor het vaginale plezier op de hele lekkere piemel van D. die altijd (geheel vrijwillig) bereid is om het inwendige gedeelte op zich te nemen. Maar een piemel alleen is voor mij nooit genoeg, ik kan niet vaginaal klaarkomen. Jammer, maar als je bij mij vaginaal en clitoraal combineert, krijg ik de allerlekkerste orgasmes. In een toy ben ik dus altijd voornamelijk op zoek naar een goede clitorisstimulator. Inwendig zou het met deze toy, omwille van bovenstaande redenen, toch niet lukken. Maar clitoraal gaf ik hem nog een kans.

De trillingen van de Fun Factory Darling Devil?

Toen we de Darling Devil er tijdens een vrijpartij bij namen, was het even zoeken. De controls zijn net als bij de andere Fun Factory speeltjes vrij gemakkelijk (eens je het doorhebt). Toen ik hem voor het eerst aanzette, begonnen mijn ogen dan ook bijna letterlijk te fonkelen. De eerste stand was te zacht, de tweede kon er al mee door en bij de derde dacht ik: My God, eindelijk iets goeds aan deze toy, dit zou toch nog wat kunnen worden. Ook de zes patronen leken het wel goed te doen, al ben ik persoonlijk altijd meer fan van vaste trillingen zonder patronen.

Dit is een afbeelding van battery plus fun factory abby g wicked wings darling devil

Het gevoel van euforie was van korte duur. De trilling begint in de motor en deze zit zowat helemaal in de harde basis van het speeltje verwerkt en de rest is, zoals reeds vermeld, van siliconen gemaakt. Dit laatste lijkt te falen wat de transfer van trillingen betreft. De trillingen geraken gewoon niet helemaal in het topje en dat is lastig als je hem uitwendig wilt gebruiken. Daarnaast is de basis onder de siliconen niet stevig genoeg waardoor je amper de druk op je clitje kan regelen, want de vibrator plooit gewoon weg. En door deze bocht die het speeltje dan maakt, komen de trillingen nog minder tot in het topje. Dit topje kan zo dus niet genoeg trillingen leveren om mij tot een hoogtepunt te laten komen.

Tot slot komen ook hier die verdomde hoorntjes hier weer de pret bederven. De trillingen zijn dus wel okay, maar de uitvoering is enkel goed als je hem inwendig gebruikt. Als je hem inwendig gebruikt, heb je natuurlijk ook nog wel het uitstulpingetje dat perfect op je clitje zou moeten komen. Dit komt er perfect op, maar (en misschien ligt het aan mij) ik vind persoonlijk dit deeltje een beetje te puntig, waardoor het vooral onaangenaam prikt in mijn klitje in plaats van er zacht tegenaan te komen. Ook trilt het clitorisgedeelte voor geen meter mee met de rest, dus ook hier viel voor mij niet veel plezier te rapen.

Over het Battery+ systeem!

Als laatste en eigenlijk enige voordeel loop ik echt wel warm voor het concept van het BATTERY+systeem dat Fun Factory toepast. Dit systeem combineert het gemak van batterijen met het duurzame van oplaadbaarheid. Ik zeg het gemak van batterijen, omdat die altijd te vervangen zijn als ze in ’the heat of the moment plots de geest geven. Een oplaadbare toy moet je dan weer enkele uurtjes laten rusten voor je hem weer kan gebruiken en dan is de speeltijd al lang gedaan.

Dit is een afbeelding van darling devil battery plus system

Oplaadbare toys zijn dan weer beter voor het milieu, omdat de berg batterijen zo beperkt blijft. Bij het gepatenteerde BATTERY+systeem van Fun Factory wordt het beste van deze twee werelden gecombineerd. Dat wil zeggen dat: als je oplaadbare batterijen gebruikt, dan kunnen deze worden opgeladen met de magnetische lader van Fun Factory, en hier wordt mijn groene hart echt blij van. Enerzijds omdat je de batterijen kan hergebruiken, maar anderzijds ook omdat ik weet dat deze batterijen op de juiste plek terecht komen als ze versleten zijn. Bij een toy waar de batterijen ‘ingebouwd’ zijn, is de hele toy kapot als de batterij stuk gaat, bij deze kan je ze vervangen. Bij een toy waar de batterijen zijn ‘ingebouwd’ is het ook maar de vraag of deze juist gerecycleerd worden.

Ik zie mezelf nog niet met een vibrator of prostaatstimulator naar het recycle center in mijn buurt rijden. Dus ‘hands up’ voor het BATTERY+systeem, ‘hands up’ voor Fun Factory. Ik had jullie bij het begin van deze review beloofd dat ik voor elk voordeel een nadeel ging geven. Nu is hier het nadeel dat het BATTERY+systeem een upgrade is op de normale toy. Je dient dus nog eens apart 20 euro op te hoesten wil je van dit voordeel kunnen genieten.

Conclusie

Ik kan stellen dat (hoewel ik misschien geen representatief model ben voor vaginale toys) ik heel veel hoop, verwachting en zin had in deze Darling Devil. Toch heb ik minstens evenveel teleurstelling moeten verwerken. Ik had meer verwacht van een rabbit vibrator van Fun Factory. Deze duivel moet het hebben van z’n looks en niet van z’n kracht. Ik vermoed dat dit ook de opzet was bij het maken van dit speeltje. Hoewel dit speeltje mogelijks ook geen representatief model is voor alle speeltjes van Fun Factory (dat mag ik hopen alleszins). Nogmaals, ik ben waarschijnlijk niet de beste testpersoon voor dit soort speeltjes, misschien voelt hij bij jou helemaal anders, maar van mij krijgt hij een (jammere) 5.

DE FUN FACTORY DARLING DEVIL IS HIER TE KOOP (€ 79,90) >>

Wat jammer dat de Fun Factory Darling Devil zo’n deceptie is, maar wederom bedankt voor jullie superuitgebreide review. SUPER!!! Die hoorntjes lijken me inderdaad niet prettig zitten van binnen. Volgende keer beter! Enne, met de code LUNA krijgt iedereen standaard 10% korting op het hele assortiment van Fun Factory (bij Funfactory.com zelf dus) (en ze hebben genoeg toys die wél heel tof zijn).

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Uny schreef:

  Haha ik heb het nog niet gelezen. Maar dat uiteinde lijkt alsof ie je baarmoedermond wilt kietelen.

 2. Marjan schreef:

  Jammer eigenlijk dan, dat iets wat een heerlijk idee lijkt, in de praktijk zo tegenvalt…… Leuke review D en E! Dank je wel!

 3. Sandra schreef:

  Wat een toffe review weer! Deze laat ik vrolijk aan me voorbij gaan, dank je wel. Je schrijft echt super leuk en het verhaal is meer dan duidelijk. Thanks.

 4. Candy schreef:

  Interessant! Ik hen de Wicked Wings versie getest, die vond ik wel tof moet ik zeggen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.