FUN FACTORY BLACK LINE – I LIKE

zwarte-seksspeeltjes
Volgens mij hebben ze bij Fun Factory mijn gedachten gelezen, want ze hebben een paar van hun topproducten uitgevoerd in black on black! OMG! En als ik ergens van houd, dan is het wel van zwarte seksspeeltjes, want al dat roze, rood en paars is me iets te girly (al ben ik verder dus wél een echt meisje-meisje). Maar de Tiger, de Miss Bi en de Big Boss zijn nu dus alle 3 verkrijgbaar in het zwart mét ook een zwart handvat! You know you want it! De Big Boss is 1 van mijn favoriete vibrators (want GROOT) (lees HIER m’n review) en de Miss Bi is een heel leuke duo-vibrator (lees HIER m’n review)! Ik zie trouwens net dat ze de Stronic Drei ook in black on black hebben, maar die lijkt niet bij deze collectie te horen. Anyway! De Tiger kende ik echter nog niet en… laat ik die nu net vandaag opgestuurd hebben gekregen van Fun Factory! HOERA! Dus… het wordt de hoogste tijd dat ik m’n seksspeeltjes-test-drive weer hervind (ik heb m’n seksdrive overigens wél weer teruggevonden, mochten jullie, mijn lievelings-lezers daar benieuwd naar zijn)! Alle 3 de speeltjes uit de Black Line zijn nu alleen nog maar online te koop in de shop van www.funfactory.com! En… als je daar iets bestelt en de code 550004 gebruikt dan krijg je 10% korting… fijn hè? En eh, is het in dit geval not done om te zeggen; once you go black you never go back?

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Marjan schreef:

  In dit geval mag het…… van mij dan……;-)

 2. Neo schreef:

  Hoi luna

  Ze zien er supergaaf uit
  Alleen jammer dat ik de big bose al heb
  Aan de ene kant te vroeg gekocht maar aan de andere kant ook niet zijn grote en trillingen betalen dat goed terug

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.