LUNA GEEFT WEG: 1 x SATISFYER-PAKKET T.W.V. 210 EURO

Dit is een afbeelding van satisfyer vibrator give away
Over de werking van de Satisfyer-producten die ik weggeef kan ik heel kort zijn; die valt een beetje tegen. Althans, ze doen niet wat ze zouden moeten doen. De Satisfyer Pro 4 Couples werkt niet als een seksspeeltje voor partners en de Satisfyer Pro G-spot Rabbit doet het niet als gecombineerd luchtdruk-vibratie-speeltje. Maar… de trillingen an sich van de Pro G-spot Rabbit zijn dan wel weer goed! De Satisfyer Pro Plus Vibration is de enige die het goed doet (en hoe)! Maar… ik kreeg van Satisfyer van elk speeltje 2 exemplaren (superlief natuurlijk) en ik vind het zonde om ze hier maar te laten verstoffen op m’n kantoor. Dus! Je krijgt 1 goed speeltje en 2 wat mindere, want… ik moet ze gewoon kwijt! Een opgeruimd kantoor is een opgeruimde geest! Dus! Laat hieronder even een berichtje achter als je dit pakket wil winnen (de 2 mindere speeltjes zijn wel goed voor wat hilarische momenten in de slaapkamer)! Ik maak volgende week maandag, 19 maart om 20:00 de winnaar bekend.

Oh! En… ik zou het heel erg waarderen als je m’n nieuwe Climaximaal-Instagram-account gaat volgen! Ik ben bezig om al m’n werkzaamheden wat meer uit elkaar te halen! Dus een persoonlijk account (met leuke honden- en poezenfoto’s) (@electricluna), een account voor m’n dromenvangers (@indemaaneschijn) en een account voor Climaximaal, waar ik helemaal los kan gaan met geilige en geinige foto’s van vibrators, dildo’s, seksspeeltjes en mezelf (@lunaclimaximaal). THANKS!

And… the winner is… Liner!!!! HOERAAAAAA!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

53 reacties

 1. Sylvana schreef:

  Oh ja die wil ik wel winnen! liefs

 2. Charlotte schreef:

  Yes please!

 3. Mandy schellevis schreef:

  Ik wil je graag helpen om jou kantoor op te ruimen hoor
  Graag zelfs.
  Opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd is mijn quote van de dag
  Dus ik doe mee✌

 4. Martine schreef:

  Oh wat wil ik die graag! Ik heb net wéér een enorme miskoop gedaan. Omdat ik naar de prijs keek. En niet naar kwaliteit.

 5. Iris schreef:

  Oeh ja! Zaterdag 14 april is mijn huwelijksnacht. Ik kan wel wat hilariteit gebruiken

 6. Alx. schreef:

  O, yes please. Ik had die 50 shades sweet release zuiger gekocht. En die deed het echt zeer slecht en ging ook stuk, binnen een week. Sinds ik deze site heb ontdekt kijk ik dagelijks of iets nieuws opstaat. Nooit eerder gereageerd op een review, wel al een hele wensenlijst opgebouwd met speeltjes die ik zou willen. En ik ben ook zeer nieuwsgiering naar je review van de Osci. Groetjes.

 7. Anna schreef:

  Jaaaa, ik ben zo, zo, zo benieuwd naar luchtdrukvibratiespeeltjes! En ik ben op een enorme afvalrace, en ik mag na een x aantal kilo’s een cadeau voor mijzelf kopen. Maar krijgen is natuurlijk nog leuker ;-).

 8. X schreef:

  Haha, ik doe mee!

  Gr. X

 9. Ductor schreef:

  Hee daar wil ik graag in mee gaan.
  Mijn vriendin en ik zijn een beetje rond aan het kijken in de wereld van de sexspeeltjes om ons eerste speeltje te kopen en dat zou en Hele leuke binnenkomer zijn :)

 10. Jen schreef:

  Misschien als eerste eigen speeltje leuk om te winnen? :-)

 11. Erik schreef:

  Oh ja echt wel. Die wil ik wel. Eens lekker de boel wat opschudden in de slaapkamer met vrouwlief.

 12. Marjan schreef:

  Wilde ik je volgen op Instagram, bleek ik dat al te doen….. (verrassend) tja… ik denk dat ik toch mijn womanizer prefereer boven deze satisfyer(s) dus ik doe alweer niet mee :-)) Maar ik kom zoals altijd wel even hoi! zeggen.

  liefs!

 13. Mike schreef:

  Deze laten wij lopen, zijn blij zat met onze Womanizer ;)

 14. Marloes schreef:

  Haa tof! Sinds de Satisfyer Penguin ben ik groot fan van luchtdrukspeeltjes en ik ervaar graag zelf de hilarische crappiness van bovengenoemde ;) misschien werken ze bij mij wel heel goed, op elk poesje past een dekseltje…

 15. Thomas schreef:

  Tof!!
  Ik doe graag mee koop vaak speeltjes voor mijn vrouw maar winnen is leuker/lekker….

 16. DemonPrince schreef:

  Mooie weggeefactie weer! Komt goed van pas in de echtelijke sponde…

 17. Praline schreef:

  Ja, wij willen winnen.
  Ik ken mijn man bijna 7 jaar. En hij is eindelijk zo ver dat hij ook weleens wat met een seksspeeltje wil gaan doen.

 18. DeArie schreef:

  We volgden je natuurlijk al op je bestaande accounts, dus de nieuwe kunnen we niet missen! En we willeng raag meedelen in je testactiviteiten en reviews, dus kom maar op met die speeltjes!

 19. Jack schreef:

  Wat leuk, een zuigpakket! Als deze ook fungeren als kruimeldief maak ik de vrouw extra blij.

 20. KaGo schreef:

  Hey,

  Weer een fijne weggeefactie! Ik doe getrouw mee en hoop deze keer op een leuk pakketje! Het is bijna mijn verjaardag (zondag 18 maart). Het perfecte verjaardagscadeautje. Jeej!

  K

 21. Mandyvanderz schreef:

  Ik zou heel graag eens een speeltje met luchtdruk uit willen proberen, dus doe gewoon weer eens mee met de give away!

 22. Danny schreef:

  Door jouw eerdere visie over de satisfyer. Besloot ik de Womanizer pro te kopen en daar is de vrouw erg blij mee. En ik ook natuurlijk. Prima weggeefactie en mocht ik hem winnen dan heeft mijn vrouw in ieder geval ook het vergelijkingsmateriaal. topactie weer.

  Groetjes Danny xx

 23. Debby V kooten schreef:

  Ik doe weer eens mee ! Die wil ik wel winnen …..laatste x dat ik meedeed aan je win actie moest ik het bericht delen…..man oh man wat een commentaar heb ik daarop gehad , of we in het jaar 0 leven! Moet ik het delen ? Ik doe het graag ;-)

 24. Angelique schreef:

  Graag! Dat zou lekker zijn.

 25. Alex schreef:

  Dag Luna, lees al je reviews altijd en moest dan ook erg lachen om je satisfyer reviews. Mijn vriendin zou dit een erg leuke verassing vinden dat weet ik zeker!

 26. Julia schreef:

  Ik ben wel in voor wat grappen en grollen in de slaapkamer :P

 27. Tamara schreef:

  Oh ja graag! Erg nodig in de drukte van gezin en kids, wat spannends voor onszelf… en me, myself and I! Doe graag mee :).

 28. Ricnard schreef:

  Ja hoor wij willen alles wel PRO-beren. Stuur ze maar op!!

 29. Lola schreef:

  Leukleukleuk!!
  Ik doe graag mee!
  Ik wil wel iets koken voor in je diepvries als tegenprestatie :-)

 30. Liner schreef:

  Oeh daar zou ik zeer “satisfied” mee zijn! Ook meteen een heel pakket, fantastisch gewoon!

 31. Yoko schreef:

  Hahaha! OK ik doe heel graag mee!

 32. Marloes schreef:

  Ik ben wel toe aan iets nieuws in de slaapkamer! Doe dus graag mee! :) Ben benieuwd. #duimen

 33. Wendie schreef:

  Heb een nieuwe lief in m’n bed.. nieuwe speeltjes om samen te spelen zou awesome zijn!

 34. Matthijs schreef:

  Super leuke give away! Natuurlijk help ik graag een handje mee met het opruimen van je kantoor :) Alsof toeval bestaat, 19 maart ben ik jarig en het zou natuurlijk een fantastisch cadeau zijn. Mijn vriendin is helaas voor drie maanden op reis buiten Europa, dus het zou een leuke verassing kunnen zijn voor als ze terug is!

 35. N schreef:

  Ik doe mee!! Heeel benieuwd naar deze door jouw reviews

 36. Sophie schreef:

  Super leuk! Ik doe graag mee.

 37. DVY schreef:

  Nou dat lijkt me wel wat! Tot voor heel wat uurtjes plezier

 38. Hannah schreef:

  Ik doe mee! Ik ben heel benieuwd naar de speeltjes. Ben al maanden aan het dubben of ik de satisfyer zou kopen of niet… Winnen is nog beter natuurlijk!

 39. Pieter schreef:

  Hilariteit in de slaapkamer EN een goed speeltje, zowel mijn vrouwtje als ikzelf worden daar gelukkiger van. En als dat alles dan nog eens gratis is,…

 40. Christa schreef:

  Bijna nooit gereageerd en nu toch maar een keertje omdat ik heel graag een satisfyer wil! Kopen kan ik helaas niet, dus **fingers crossed** hoop dat ik hem nu ga winnen. Pick me! Me, me, me :-)

 41. Laura schreef:

  Ik zou ze graag willen winnen! Mijn man en ik houden wel van wat humor tussen de lakens :)

 42. Akay schreef:

  Aangezien onze ventilator stuk is, zou ik deze set graag willen winnen. Op de manier kan ik de luchtdruk toy toch nog goed gebruiken in de slaapkamer!

 43. Edwin schreef:

  Wow wat een gave winactie weer, zouden we goed kunnen gebruiken !

 44. Liner schreef:

  Ik hoop dat mijn gebeden dit keer verhoord worden (Luna, 2018)

  Mijn bedpartner heeft nooit tijd, dus tijd voor een nieuwe bedpartner. Of moet ik in dit geval zeggen: partners?!

 45. Brigit schreef:

  Hilariteit in de slaapkamer is altijd goed natuurlijk!

 46. Niels schreef:

  Wij doen mee!

 47. Nikita schreef:

  Zou heel vet zijn om deze te krijgen! Ik was je reviews al druk aan het uitpluizen op zoek naar iets leuks :-)

 48. Bart schreef:

  Ik ben benieuwd! Ik doe mee!

 49. Sandra schreef:

  Dat is nog eens een goede besparingsactie: 3 speeltjes winnen! Ik doe graag mee!
  (En moet stiekem erg lachen om je over-de-datum durf op maanisch; kan mijn partner nog wat van leren!)

 50. Monica schreef:

  Super mooie weggeefactie. Ik lees al jaren af en toe hier mee, maar de eerste keer dat ik reageer. Ik ben al zoooo lang zo super benieuwd naar luchtdrukspeeltjes, dus wat is beter dan 3 in een keer winnen?

 51. Guido schreef:

  Pick me…pick me…pick me…

 52. Mea schreef:

  Wooow…. luchtdrukspeeltjes lijken mij echt héél eng (en daardoor reuze spannend )
  Laat mijn clitorale vibrator nou net overleden zijn en manlief in het buitenland op reis . Ik kan dus wel wat spannende stimulatie gebruiken

 53. Fiona schreef:

  Please pak mij eruit, ik zou wel een luchtdrukvibrator willen toevoegen aan mijn verzameling speeltjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.