DREAM ROOSTER – LUCIDE SEKS DROOM SIMULATOR

Dit wordt een ingewikkeld verhaal, ik zeg het maar vast. Nu is het natuurlijk mijn taak om de wereld in duidelijke taal op de hoogte te houden van de nieuwste en gekste seksspeeltjes, maar dit is een seksspeeltje dat nog niet op de markt is en waarschijnlijk ook nooit op de markt gaat komen, omdat de crowdfunding-actie voor de Dream Rooster is mislukt. Helaas.

dream rooster

De Dream Rooster had het broertje (of zusje) moeten worden van de Little Rooster en de Little Rooster is een seksspeeltje dat je (als vrouw) in je slipje draagt als een soort wekker. We kennen inmiddels allemaal de Wake Up Vibe (mijn SEX TOY TEST #5: WAKE UP VIBE WEKKER VIBRATOR) en de Little Rooster is eigenlijk een vergelijkbaar product; je stopt ‘m in je slipje, je zet het alarm en je wordt al trillend wakker (althans, dat is de bedoeling). Ik vond de Wake Up Vibe leuk bedacht, maar het is niet echt een speeltje dat ik vaker heb gebruikt dan voor m’n test-fase. Ik slaap naakt, dus slapen met een onderbroek aan en dan ook nog een vibrerend ding erbij; niet mijn ding.

De Dream Rooster is iets heel anders, maar heeft wel met slapen én dromen te maken. Het is namelijk een ‘seksspeeltje’ waarmee je jezelf kunt trainen om lucide dromen te hebben. Een lucide droom is een droom waarbij je ‘wakker’ bent. Je bent je, als dromer, dan bewust van het feit dat je droomt en, als je goed oefent (want het is dus te oefenen (met allerlei technieken) kun je je droom sturen.
Hoe de Dream Rooster zou gaan werken? Je moet de Dream Rooster overdag OOK dragen. Op willekeurige tijden trilt de Dream Rooster in je onderbroek en op dat moment moet je even op je horloge kijken (of op een andere klok). Onderzoekers hebben namelijk ontdekt dat het onmogelijk is om in je droom op een klok te kijken. Door dus, als je wakker bent en je voelt de Dream Rooster trillen, op een klok te kijken, verzeker je jezelf ervan dat je écht wakker bent (en dus niet droomt). De Dream Rooster trilt meerdere keren per dag, dus het daarna op een klok kijken zou een automatisme moeten worden.

Wanneer je nu de Dream Rooster ’s nachts draagt en hij trilt ’s nachts in je onderbroek terwijl je aan het dromen bent én je kijkt dan op een horloge (of klok), dan zul je dus NIET de tijd kunnen zien (want dit is onmogelijk in een droom). Op dat moment realiseer je je dat je droomt EN daarna kun je beginnen om je droom te sturen. Klinkt best ingewikkeld en dat is het ook. Check anders ook even dit filmpje.

Maar… als het je eenmaal lukt om lucide te dromen en dus je droom te sturen, dan is daadwerkelijk the sky the limit! Je kunt nu vliegen, heel hard rennen, zwemmen met dolfijnen, alles wat je maar kunt verzinnen is ook daadwerkelijk mogelijk. Het is mij wel eens gelukt, alweer een paar jaar terug, en dat was geweldig! Maar dan ook echt geweldig. Helaas ‘kon’ ik het steeds maar een minuutje omdat ik, waarschijnlijk uit puur enthousiasme dat het me lukte om lucide te dromen, steeds wakker werd.

Wat heeft dit nu met seks te maken? Nou! Als je het je lukt om lucide te dromen, dan kun je dus ook elke vorm van seks, met wie dan ook en waar dan ook ten uitvoer brengen. Is dat gaaf, or what? Je voelt dus, fysiek, ook echt dat je seks hebt, inclusief (eventueel) orgasme (dit heb ik aan den lijve ondervonden, maar helaas dus al jaren niet meer gelukt).

Meer leren en lezen over hoe je lucide dromen kunt opwekken (zonder dus de Dream Rooster, want die gaat er niet komen)? Dat kan bij de volgende sites!

Hack the Brain: lucide dromen
www.lucidedromen.nl (hier is ook een online cursus te vinden)
Zo kun je lucide dromen

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.