LUNA ZOEKT DE NJOY

Omdat ik dus NOOIT meer zo’n zoek-de-buttplug-en-gij-zult-vinden-evenement mee wil maken, zal de verkering z’n vingers thuis moeten laten als we die zilveren buttplug gebruiken. Of… veel beter; we bestellen 1 van de speeltjes van Njoy (die maken trouwens een heleboel mooie, zware, metalen sekstoys)! Hun buttplugs hebben allemaal een soort van handvatje, of meer een vingervatje, zodat de plug sowieso goed vastzit als-ie ingeplugd zit (maar dat doet de zilveren buttplug met glittersteen ook), maar waarmee je ook gemakkelijk wat in en uit kan bewegen (als je dat wil).

En voor de zekerheid klik ik een hondenriem aan dat handvatje, zodat ik zeker weet dat ik niks niet, nergens niet meer kwijtraak!!!!!!!

DE NJOY-PLUGS ZIJN HIER TE KOOP

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. LT. Oscar schreef:

  Hey Luna, bedankt voor al het werk die je levert :-p
  Ik kocht via je link een pure wand, een medium en large pure plug.

  Ik zocht al even naar een prostatig iets, maar kon de knoop maar niet doorhakken. Nu dus wel gedaan.
  Mijn vrouw was nogal sceptisch tov de pure wand. Leuk design vond ze, maar zou het werken? Hoe gebruik je die shit? (Ze is niet zo ongelooflijk into toying en zichzelf ten gronde ontdekken, dus met mijn kennis van haar reacties op onze uitstapjes tussen de lakens en haar feedback op haar vaginaal gebruik van de lelo iris dacht ik dat g-spot stimulatie wel iets zou kunnen zijn (lange moeilijke zin…))

  Dus daarnet zag ze de doos staan die ik mooi etaleerde op de vensterbank en vroeg ze: “wat is dat? Wat doe je er mee”
  Zonder veel woorden trok ik haar broek naar beneden, maakte de kleine kant nat en schoof hem tussen haar benen, naar binnen.
  Haar review, *kuch*: “als de dochter niet in de kamer hiernaast had gezeten was ik al schreeuwend klaargekomen binnen de 10 seconden, maar volgende keer wel wat warmer maken dan “vensterkoud”.”
  Ze had nooit kunnen denken dat zoiets “banaal” zo effectief zou werken.

  Aangezien we “problemen” hebben met effectiviteit van penetrerend gevoel dacht ik dat een medium plug wel zou helpen dit te verbeteren en inwendige sturing zou bieden. Ze staat niet weigerachtig tegenover het idee, wat al zeker positief is… anaal heft ze geen ervaring. (Ik sta zo wat in voor vernieuwing en proberen en koop dan ook al eens wat voor het haar vooraf te vragen…)
  De ervaring volgt :-)

  Nu nog een vraagje… waarom staat er nergens op jullie site een review van de pure wand?

 2. LT. Oscar schreef:

  Beste Luna,
  even een update over de pure wand.
  Gisteren werd ik hemels onder handen genomen door mijn wederhelft.
  Ik zal het plastisch omschrijven: een slang die vasthangt met de staart en probeert weg te wriemelen!
  HEERLIJK!
  Een orgasme puur door prostaatmassage wilde er nog niet zijn, maar het smaakte naar meer :-)

  • LT. Oscar schreef:

   Oh en ik vergat te zeggen dat die slang zich eveneens gedroeg als een paling op het droge… wat een nattigheid! Genoeg glijmiddel van eigen maak om, euhm… je kiest maar :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.