SEX TOY TEST #45: FAIRY BABY, MINI VIBRATOR

Dit seksspeeltje is niet meer te koop! Misschien vind je het leuk om eens een kijkje te nemen bij mijn lijst met seksspeeltjes die ik getest heb en die een 10 (!!!!) hebben gescoord! Dit zijn, vind ik dus, de allerbeste seksspeeltjes van dit moment! Je vind die lijst: HIER! Of neem anders eens een kijkje in mijn online seksshop Maanzin.nl, daar verkoop ik allerlei leuke en geile speeltjes (en die worden de volgende (werk)dag al bij je thuis bezorgd)!

Naam: Fairy Baby
Producent: Made in China (maar waar???)
Prijs: € 22,95
Formaat: 70 mm x 20 mm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Het verkooppraatje: ‘De Fairy Baby Massager is niet alleen de kleinste, het wordt ook handig opgeladen via de USB-poort van uw computer met de bijgeleverde kabel. Het is klein genoeg om een sleutelhanger te zijn of bevestig het aan uw telefoon met het meegeleverde mini bandje.’ Is dat ook zo: Voor z’n formaat toch zeker wel goed bezig!
Aantal punten: 7/10

Dit is een afbeelding van de fairy baby mini wand vibrator

De Fairy Baby is een heel, heel, heel klein vibratortje. Het is eigenlijk de Hitachi voor kabouters. Ziet er supercute uit (als je van kabouters houdt) en je kan ‘m dus, volgens het verkooppraatje, aan je sleutelhanger hangen of aan je telefoon.

Maar waarom zou je een vibratortje aan je telefoon willen hangen? Of aan je tas? Er komt dan vast en zeker een keer de vraag van een vreemde (natuurlijk die heeeeele leuke jongen) wat je aan je tas hebt hangen en dan kun jij vertellen dat je zo’n heeeeeele gekke meid bent die dolletjes is op seks. Zoiets? I don’t know. Ik schaam me nooit voor mijn werk, maar ik loop er ook nooit mee te koop. Ik kom dus nooit ergens binnen en roep dan: “Hoooooiiii, ik ben Luna en ik test seksspeeltjes en ik vind dat jullie allemaal aan de sekstoys moeten, hier, heb je een dildo, ga maar even testen op het toilet, zie je zo terug!” En ik ga dus al helemaal geen seksspeeltjes om m’n nek of arm dragen (ja, die zijn er) of seksspeeltjes aan m’n tas hangen. Dat is zo totally wrong.

Maar!

In dit minuscule tril-apparaatje (hij is dus maar 7 centimeter lang) blijkt meer kracht te zitten dan in de gemiddelde yukiyuki-vibrator. En je hoeft ‘m natuurlijk niet aan je sleutelhanger te hangen. Juist omdat de Fairy Baby zo klein is, kan je ‘m gemakkelijk in je handtas stoppen (ik hoef dat niet, want mij number 1 sextoy ligt elke avond bij me in bed (a.k.a. de verkering), maar stel dat je gaat stappen en een lekkere one-night-stand tegenkomt, dan is dit vibratortje dusdanig klein dat je ‘m echt gemakkelijk meeneemt en niemand die het in de gaten heeft).

Dus.

Het is een XXXS vibratortje. En de trillingen van deze Fairy Baby kun je nooit vergelijken met die van z’n grote broers/zusters (Hitachi Magic Wand of de Fairy Wand), maar voor z’n formaat doet hij echt goed z’n best. De trillingen zijn wel ‘hoog’, dus niet ‘diep’ (ik zou willen dat ik dit goed uit kon leggen, maar ik heb liever diepe trillingen, dan hoge trillingen).

Dit is een afbeelding van de fairy baby mini wand vibrator luna review

Puur van de trillingen van deze Fairy Baby alleen zou ik wel kunnen klaarkomen, maar dan ben ik waarschijnlijk uren bezig om ondertussen ook te fantaseren over dat geile basketbalteam met 20 negers (Oh, zitten er maar 5 mannen in een basketbalteam? Jammer, joh!). Maar als trildingetje voor erbij, is het echt geen miskoop.

DE FAIRY BABY IS NIET MEER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Maaike schreef:

    Deze Fairy Baby zat in het door mijn vriend zelf samengestelde seksspeeltjespakket wat ik van hem heb gekregen voor mijn verjaardag. :) De trillingen mogen dan minder krachtig zijn dan die van een wandvibrator, maar ik stond er echt verseld van hoeveel kracht dit kleine ding heeft. Echt superhandig voor onderweg!:)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.