WTF WOENSDAG: ZOMBIEDILDO’S

Het is weer woensdag, dus tijd voor een WTF WOENSDAG, maar het is ook 31 oktober, Halloween dus, en als er iets zorgt voor een WTF-momentje zijn het wel seksspeeltjes die gekoppeld zijn aan Halloween. Want een andere dag dat iemand dildo’s of nepkutjes in de ‘vorm’ van zombies, Frankenstein, cyborgs of vampieren gaat gebruiken kan ik niet bedenken. Of… zijn er vrouwen die helemaal into de vampierenserie True Blood zijn en geen groter genot zullen kennen dan dagelijks een rooddoorlopen bloederige dildo tussen hun benen? Of fan van de serie The Walking Dead? En dan lekker masturberen met een dildo die een halfverteerde zombiepik moet voorstellen? Of een Frankenstein-lul? Het kan! Het mag! Maar alstublieft niet in mijn slaapkamer.


Nu neem ik trouwens wel aan dat deze dildo’s lekker aanvoelen. Ze zijn gemaakt en ontworpen door de mannetjes achter de welbekende Fleshlight’s (hét seksspeeltje voor mannen) en dat zegt mij dat ze wel voor kwaliteit zijn gegaan. En Fleshlight zou Fleshlight niet zijn als ze niet ook bijpassende nepkutjes bij al die zombiedildo’s hadden ontworpen!


Beetje jammer, vind ik, is dat deze Fleshlight’s in het gewone standaard Fleshlight-roze zijn gemaakt. De dildo’s uit de Fleshlight Freaks-serie zijn in ‘gezellige’ kleuren verkrijgbaar (donkerblauw, donkergroen, bordeaux), maar de zombie-kutjes, frankenstein-kutjes en vampieren-kutjes zijn gewoon roze (en ook de verpakking, de zaklantaarn dus, is gewoon zwart, niks bijzonders). Beetje jammer en gemiste kans, al bedenk ik me net dat ik wel eens een gesprek tussen mannen heb gevolgd en dat het over seks met een donkere vrouw ging en dat er toen hartelijk werd gelachen om de uitspraak: “Mij maakt het niet uit hoor, ze zijn allemaal roze van binnen.” Dus misschien… eh… ik weet het niet… ik wil het niet weten… ik wil er eigenlijk ook niet over nadenken!

GEWONE FLESHLIGHTS ZIJN HIER TE KOOP »

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. nikki schreef:

    Dit vind ik dan wel weer erg grappig. Zou zelf nog bijna kunnen gaan voor de Frankenstein en/of de Dracula versie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.