WTF WOENSDAG: PERFECTE NEUKSTOEL

ultieme neukstoel
‘Hé, Luun, kun je niet even regelen dat we deze stoel kunnen testen?’, mailde testman J.T. me. ‘What the fuck is dat?’, mailde ik terug. Wist hij ook niet precies. Hij was het plaatje ergens online tegen gekomen. ‘Ah, maar er zit niet eens een televisie op, dus eigenlijk heb je er niks aan’, dacht ik grappig te zijn. Want het apparaat heeft dus ook ergens een ingebouwd dingetje zitten voor een iPad, liet J.T. weten. OMG! Ik weet dus niet waar dit ding te koop is en of hij überhaupt echt bestaat. Ik weet wel dat ik ding moet hebben als ik ooit met een energielevel van 0,0 kom te zitten.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.