VOOR DE LEKKERE TREK

De dingen waar ik niet zonder kan in het leven; eten en seks. Waarschijnlijk kan ik ook niet zonder slaap en heel, maar dan ook heel waarschijnlijk, ben ik niet de enige die eten en seks hoog op haar lijstje heeft staan, maar een leven waarin ik de hele dag kan eten en eten koken en tussendoor een beetje kan seksen; ik zeg er geen ‘nee’ tegen.

Nu zou je kunnen denken; als je dan eet terwijl je sekst of sekst terwijl je eet, dat moet dan toch wel heaven on earth zijn. Ik denk van niet. Sommige dingen moet je niet combineren. Die moet je gewoon lekker van elkaar gescheiden houden, scheelt een hoop plakkerigheid, bacteriën en schimmelinfecties. Zo ben ik nooit een fan geweest van het fenomeen ‘slagroomspuit’; niks mis mee om dat ding zo rechtstreeks in m’n mond leeg te spuiten, lekker zelfs, maar om nou hartjes op de rug van m’n verkering te spuiten en het er dan af te likken? Neen. Niet mijn idee van een feestje. Chocolade bodypaint? Nooit begrepen. Condooms met een smaakje? Gatverdamme. Elkaar aardbeien voeren in bed en er dan heel geil bij kijken? Not my cup of tea.

Een site als www.foodbangers.com brengt mij dan ook volledig in verwarring. Moet ik nou zin krijgen in een stijve pik of een broodje hotdog? En loopt het water me nu in de mond van dat bord spaghetti bolognese of wil ik nu 2 vingers in m’n kutje?


Confused! Totally confused! Bonuspunten gaan wel naar de copywriters van deze site! De filmpjes hebben namen als Chili Con Cock, 100% natural man meat, Cunt de Caviar, Chicken Bang Bang, ik heb er meteen zin in! Maar in wat?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.