SEKS APP REVIEW: PMS HELPER

Naam: PMS Helper
Apple/Android: Verkrijgbaar in de iTunes-store: HIER
Ontwikkelaar: Lisa Taylor, © 2010 iphonedreams
Prijs: gratis
Grootte: 2,4 MB
Wat is het: een App om de cyclus van je vriendin bij te houden
Aantal sterren: 8

Ik haat het als de verkering de kutopmerking “Je moet zeker ongesteld worden?” maakt. Ik haat het nog veel meer als hij gelijk heeft en ik inderdaad de volgende dag, of de dag erna ongesteld moet worden. Ik kan er sowieso niet tegen als hij gelijk heeft, maar alle opmerkingen aangaande mijn menstruatiecyclus mag hij voor zich houden. Eikel.”Ik heb last van PMS, ja, dus laat me met rust en schenk een wijntje voor me in en maak er meteen wat van die lekkere amuses bij! Iets met geitenkaas en zongedroogde tomaatjes! En snel! En trouwens, de vorige keer dat ik je vroeg iets voor me te doen, toen deed je het ook niet, weet je nog? Het was 1,5 jaar geleden, toen zou je voor mij iets uit de schuur gaan halen en toen heb je het ook niet gedaan! Klootzak.”

PMS, oftewel, premenstrueel syndroom; zo’n 20% tot 50% van de vrouwen (en zeker vrouwen boven de 30) heeft er last van. Iets met een verstoorde hormoonbalans. Ze noemen dat zelf dan ‘ietwat emotioneel uit evenwicht’, maar je mag gerust zeggen dat ze zich dan als bitches gedragen. Ik wel in ieder geval. En zeker naar de verkering. Want… degene waar je het meest van houdt, die doe je het meeste pijn (Why, tell me why? Tijd voor een bezoekje aan een psycholoog!).

Om het de mannen wat gemakkelijker te maken is er de App ‘PMS Helper’; een App om de cyclus van je vrouw of vriendin (of meerdere vriendinnen) mee bij te houden. Handig! Je vult steeds de eerste dag van haar menstruatie in (“Ik ben vandaag ongesteld geworden, dus we kunnen niet vrijen.”) en de App vertelt je dan wanneer zij de volgende keer ongesteld is, wanneer ze in haar PMS-week zit, wanneer ze haar ovulatie heeft en… wanneer zij het geilst is! Want volgens onderzoek (klinisch bewezen) zijn vrouwen het geilst in de 3 tot 5 dagen voor hun ovulatie, omdat zij dan vruchtbaar zijn. Dit is dan ook meteen de slogan van deze App: ‘Know when your woman is craving for sex.’ Prima slogan, prima App.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.