SEKS APP REVIEW: DUREX PLAY

Naam: Durex Play
Apple/Android: Verkrijgbaar in de iTunes-store: HIER
Ontwikkelaar: Partout Automatisering BV
Prijs: helemaal gratis
Grootte: 7,7 MB
Wat is het: een App met tips en trucs en vooral Durex-producten
Aantal sterren: 8

De eerste Seks App die ik ooit op mijn iPhone installeerde (zo’n 2 jaar terug) was deze. Ik was toen nog als de dood dat ik m’n iPhone totaal zou verkloten door het downloaden van Seks App’s en eigenlijk überhaupt door het downloaden van welke App dan ook. Durex leek mij een solide en veilig bedrijf. Als je de nummer 1 producent bent als het gaat om het vervaardigen van condooms, dan kun je ook veilige App’s maken. Dacht ik toen. En nog steeds.

De App Durex Play is uiteraard geen geile Seks App, maar voornamelijk een App om hun producten te promoten. Durex maakt namelijk niet alleen condooms, maar ook massageoliën, glijmiddelen, een soort van stimulerend spul voor op je clitoris en speeltjes (vibrators dus). En nu ik het toch over die andere producten heb; koop NOOIT, maar dan ook NOOIT de massageolie van het merk Durex. Dit spul is zo kleverig en plakkerig, wij hebben het hier thuis ooit getest en ik had het borsthaar van de verkering ermee kunnen harsen! Had ook geinig kunnen zijn, maar dat zijn weer heel andere sadistische spelletje en ook daarvoor is een tijd en een plaats, maar kan niet de bedoeling van een massageolie zijn.

Hun App heeft allerlei tips op seksgebied, verdeelt over 6 categorieën; Tip van de Dag, Verleiding, Massage, Stimulatie, Sex en Orgasme. Er staan totaal zo’n 100 tips in en sommige van die tips zijn dus gekoppelt aan Durex-producten, maar de App doet dat niet op een heel vervelende manier. Je kunt de producten vaak ook weglaten of een ander merk gebruiken. Prettig is dat deze App in het Nederlands is en ook de vormgeving van deze App is goed en overzichtelijk.

Heel erg spannend zijn de tips niet, maar ik denk dat vooral jongeren veel plezier met deze Durex Play App kunnen hebben (en op een heel subtiele manier toch geconfronteerd worden met het feit dat ze veilig moeten vrijen, want veilig vrijen is belangrijk, ook als je een beetje verkering hebt, want voor je het weet beland je straks in de Nederlandse equivalent van ‘16 & Pregnant’). De tip van vandaag, maandag 19 maart 2012; ‘Laat hem regelmatig weten dat je heel veel van hem houdt. Lieve woorden zijn goud waard en kunnen het verschil maken.’

Ik ga meteen de verkering sms-en dat ik hem de liefste vind. Misschien dat hij me dan vanavond een very-very-deep-and-deeper-tissue-massage wil geven. Zonder dus die Durex massageolie.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.