PLAYPANTS: DE IDEALE SPIJKERBROEK OM STIEKEM IN TE MASTURBEREN

Zooooo vervelend als je in de bioscoop zit en je hebt zin om jezelf even lekker af te rukken, maar je wil je spijkerbroek niet uitdoen, omdat dat zoveel opvalt! Ken je dat probleem? Ik persoonlijk niet, want ik draag bijna nooit een spijkerbroek, maar je zal er maar last van hebben.

playpants

Voor al dit soort wereldproblemen is er nu de PlayPants (al bestaat dit merk al 3 jaar trouwens)! Dit is een spijkerbroek met een geheim vakje waar je je hand door kunt steken, zodat je ongemerkt kunt masturberen. Of… waardoor een ander ‘ongemerkt’ zijn of haar hand door jouw zak kan steken, zodat diegene je lekker kan betasten. Of dragers van de PlayPants dit geheime vakje ook zullen gebruiken voor deze mogelijkheid? Ik vraag het me af. Neemt niet weg dat ik het écht een waanzinnig mooie spijkerbroek vind met 2 rijen knopen. De PlayPants is unisex, dus te dragen door zowel mannen als vrouwen. Deze spijkerbroek is mede door een goede crowdfundings-campagne tot stand gekomen (en je kan er via die pagina ook nog eentje bestellen vanaf £ 100,-, verkrijgbaar in 5 maten (maar je kunt ook (als je meer geld betaald uiteraard) een custom made exemplaar laten maken)). Link via seks.blog.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

  1. Marjan schreef:

    Vroeger….. (toen de lucht nog schoon was en Seks vies…) heette dit gewoon een broek met bioscoopzak….. ;-)

    Xxx

  2. Maaike schreef:

    Helemaal met je eens Marjan! En het enige wat je nodig bent is een spijkerbroek en een schaar. Dat bespaart je dan toch al snel 70 euro. ;-)
    Of je gewoon niks aantrekken van het overige publiek in de bios, dat bespaart je ook nog een eens een gat in je broekzak! :-P

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.