ER KOMT EEN TSUNAMI LUNA’S KANT OP

tantus tsunami
Soms is het goed als er een tsunami op je af komt… in mijn geval komt er een kickass dildo met deze naam richting huize Luna! Het is een dildo van het merk Tantus en dat merk is, volgens Amerikaanse toytesters, een supergoed merk (zeker voor dildo’s en harnassen)… Het is hier verder een beetje stil op de site, sorry daarvoor. Ik ben een beetje m’n ‘vonk’ kwijt. Ik heb even niet zo’n zin. In niks niet. Gelukkig is J.T. achter de schermen bezig om allerlei contacten te leggen met diverse seksspeeltjes-fabrikanten en zo kwam het dat ik vandaag bij Tantus iets leuks mocht uitzoeken. WOW! Ik hoop dat ik binnenkort weer wat hoger in m’n energie kom te zitten en dan supergeil aan de slag kan gaan met het testen van alle speeltjes die ik nog heb liggen en die er nog aan komen (want die Tantus Tsunami ziet er dus geweldig uit) (m’n neerslachtigheid kan overigens vaak binnen een dag omslaan) (dus daar ga ik wel vanuit).

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Heidi Sour schreef:

  Sterkte met je dipje. Gewoon even lief zijn voor jezelf en dan komt dat vast helemaal goed :) Geniet van het zonnetje :)

 2. DeArie schreef:

  Ziet er interessant uit Luun.

  Lekker veel dingen je kant op laten komen (J.T helpt je daarmee zo te horen, prima! Ook weer mooie mannenspeeltjes J.T?) en bij elk pakketje even een moment of joy bij de unboxing toch! De content testen dat komt dan vanzelf wel weer als het zonnetje schijnt en je weer test-prikkels door je bloed hebt stromen!

 3. J.T. schreef:

  DeArie:
  Als je mij op Twitter volgt (@BoyToyTester) kun je daar een beetje volgen wat ik binnen krijg en wat ik momenteel aan het testen ben. Op dit moment is dat een penispomp van Bathmate (de X30 Xtreme). Daarnaast krijg ik 2 speeltjes van Tantus en krijg ik van de mannen van Oxballs wat speeltjes om mijn zaakje op te sieren ;-) En van Luna begreep ik dat Mytenga.nl ook nog wat gestuurd heeft, dus stay tuned!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.