LUNA EN HET VALLEI-ORGASME

Onderstaande column schreef ik op 12 oktober 2011 voor m’n andere blog www.maanisch.com. Het vallei-orgasme is weer helemaal hot nieuws en volgens een artikel in de volkskrant zou het zelfs je relatie kunnen redden. De dame achter de site en de cursus (Marleen Janssen) heeft sinds kort namelijk een boekje uit met de titel ‘Alleen voor vrouwen’. En na het lezen van dat boekje kun je nog steeds geen vallei-orgasme krijgen, maar dan wil je wél deel gaan nemen aan de online seminars die € 347,- kosten. Het boekje is dus een soort teasertje en kost € 12,50. Ik heb het net besteld.Ik hou jullie op de hoogte. Hieronder wat ik 2,5 jaar geleden van zo’n vallei-orgasme vond. MIsschien dat ik er na het lezen van het boek straks anders over denk.

Ik kan clitoraal klaarkomen (kan ik zelfs tijdens de afwas, koud kunstje). Ik kan vaginaal klaarkomen (moet hij iets harder z’n best voor doen en ik iets minder aan de afwas denken), ik kan een G-spot-orgasme krijgen (dan is de afwas het allerlaatste waar ik aan zou willen denken). En ik kan een spuitorgasme krijgen (dan denk ik dus aan helemaal niks, behalve dan misschien aan een soort van Goddelijke interventie (vind de verkering trouwens ook fijn, als ik denk dat hij God is)). Daarnaast kan ik ook meerdere orgasmes door elkaar en naast elkaar en dat dan ook nog eens meer dan een minuut lang. Hiep, hiep, hoera voor mij! Ik ben gezegend met een gezond lichaam en een perverse geest en ik heb alles volledig onder controle! Dacht ik. Want ik kwam er gisteren achter dat er dus een orgasme bestaat dat nóg beter is dan al het bovenstaande.

Ik bevond me op de site www.vallei-orgasme.nl, een site die geheel gewijd is aan het vallei-orgasme en aan de cursussen en seminars die je kunt gaan volgen om zo’n orgasme te bereiken. Ook zijn er e-books, video’s en artikelen te vinden die je op de hoogte gaan houden van de intense dieptes van zo’n vallei-orgasme. De kosten voor zo’n pakketje e-books en seminars bedragen € 47,-. Maar dan heb je uiteindelijk alleen nog maar de verkennende online cursus gevolgd, dus de cursus waarbij je maar een klein beetje in contact komt met je kut. De échte online cursus, die waar je de technieken leert om zo’n dieper-dan-diep-vallei-orgasme te beleven, begint pas in februari volgend jaar. En de prijs daarvan staat niet op de site. (Inmiddels dus wel; € 347,-.)

Zo’n vallei-orgasme is trouwens een orgasme dat ‘uren door je lichaam golft en uren kan duren’ en ‘het zorgt niet alleen voor meer genot, het geeft ook veel energie, waardoor je bergen kunt verzetten.’ Mijn eerste reactie, als multi-orgastische en megageile vrouw, na het lezen van de site, was; wil ik ook! Lekker uren en uren achter elkaar klaarkomen, net als Sting en z’n vrouw, every little thing you do is magic, I’m walking on the moon, and you don’t have to put on the red light, maar, yes, but no, but yes, het is dus géén tantra-seks, volgens de cursusleidster. Ze gaan wél dingen doen die op tantra lijken, maar het is lichamelijker en praktischer dan tantra. Okay!

De dame die deze cursussen gaat geven heeft zelf nog nooit zo’n vallei-orgasme ervaren trouwens: ‘Nee, zover ben ik niet in de scholing. Maar het gaat gebeuren en jullie kunnen het ook leren.’ Eh… Say what? Je krijgt een cursus waarbij je geleerd wordt een vallei-orgasme te krijgen, maar de cursusleidster is zelf nog nooit in de vallei geweest? Dus dan gaan we gezellig met z’n allen in een kringetje zitten met een spiegeltje voor onze kut en dan wordt er uitgelegd dat hier je klitje zit en dit zijn je schaamlippen en dat als je maar heel diep ademhaalt en het in je ruggengraat voelt, ja, zo ja, lekker diep inademen, dat je dan dus, als je maar heel hard oefent en mediteert, dat je dan zo’n vallei-orgasme kunt krijgen? Lukt het niet, ach, wat jammer nou, geeft niks, je mag je volgende maand gewoon weer inschrijven voor de vervolgcursus hoor. Die kost ietsje meer, maar dan krijg je wel een extra e-book toegestuurd. Met een stickertje van de juf. Of misschien heb je wel wat aan deze cd, kost 20 euro, maar er staan geluiden op van parende witflank-dolfijnen, die werken op de frequenties van je hersengolven, schijnen heel veel cursisten in Amerika baat bij te hebben gehad.

Hou op! Hou op! Hou op!

Aan seks en seksualiteit wordt verdiend. Doe ik ook al meer dan 10 jaar met m’n artikelen voor de FOXY (en deze site). Ik zou me dus helemaal niet druk moeten maken om zo’n vallei-orgasme-cursus, want hoeveel van dit soort cursussen zijn er al niet en ze komen uiteindelijk allemaal op hetzelfde neer en als ik heel eerlijk ben word ik al moe als ik aan zo’n uren-durend vallei-orgasme denk.

Dus ik geef het maar gewoon toe: ik ben jaloers dat ík niet op het idee van zo’n vallei-orgasme ben gekomen. Daarom… sorry lieve lezers! Dit was de laatste column van 2011! Ik sluit mij de komende maanden met de verkering op in de slaapkamer… Eens kijken of wij met wat vertalingen van de Kamasutra, wat yoga, het boekje ‘Tao van Poeh’, beetje mediteren, paar boeken van Paulo Coelho, paar boeken met tips over hoe de Social Media in te zetten om je bedrijf tot een succes te maken, paar uitzendingen ‘Meiden van Holland’, paar afleveringen van ‘Lassie’ en een paar afleveringen ‘Help Mijn Man is Klusser’ tot een mooi en haalbaar verdienmodel kunnen komen.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. caelan schreef:

  O M G. Dat krantenartikel ook… mannen moeten leren hun zaad binnen te houden? heeft ze alle lessen biologie gespijbeld ofzo?

 2. JT schreef:

  Ahum, caelan….. Dat zaad binnen houden….. dat is dus wel degelijk mogelijk. Heet ook wel droog orgasme. Voordeel van die techniek is dat je als man niet in de bekende “after orgasm dip” komt en je gewoon vrolijk verder kunt gaan zonder pauze te hoeven nemen.
  bij bol.com hebben ze er een goed boek over:
  http://www.bol.com/nl/p/de-multi-orgastische-man/1001004001650442/
  vereist wel oefening en tijd ……

  • caelan schreef:

   ze heeft het over permanent binnenhouden van zaad. dus nooit meer een zaadlozing, want daar kunnen mannen volgens haar voor kiezen…

   • JT schreef:

    Ook dat kan…. In de Tantra-filosofie zijn bij een man het hebben van een orgasme en het zaad lozen twee verschillende processen. In de Westerse wereld is het echter tot 1 verweven. Bij mannen (vooral na hun 30e) zul je merken dat na de lozing alle energie verdwijnt. Als je geluk hebt kan hij mss nog 1-2x maar dan is echt op. Dit komt door die zaadlozing. Als hij alleen orgasme heeft (dus zonder zaadlozing) dan blijft alle energie in zijn lichaam (tantra heeft veel te doen met ademhaling en (sturen van) energie(banen) in je lichaam).
    Mannen die deze techniek beheersen zullen dus vaak kiezen om niet zaad te lozen omdat ze dan veel energie kwijt raken en die dag minder productief zullen zijn.
    Maar ja, soms is het wel spannend (lees: geil) om t wel te lozen ;-)
    Als je meer wilt weten raad ik je echt het boek aan….

 3. JT schreef:

  Als dat Tantra enzo je wat lijkt om je eens in te verdiepen…. ze hebben ook een versie voor de vrouw:
  http://www.bol.com/nl/p/de-multi-orgastische-vrouw-boek/1001004002382375/

  of voor stelletjes…
  http://www.bol.com/nl/p/het-multi-orgastische-paar/666885242/

  en als je goed op Google zoekt is die laatste (in het engels) als pdf te vinden ;-)

  Heel veel plezier (hier)

  JT

 4. Maya Bunina schreef:

  Erg interessant dit. Maar lijkt me ook vrij pijnlijk voor de man om zijn zaad binnen te houden, zeker op lange termijn. Ik zal het mijn man eens vragen ;)

 5. L.S. schreef:

  Sorry, ik ben helemaal van het “mensen niet beoordelen op hun looks” enzo, maar als ik die KOP zie dan heb ik dus acuut geen zin meer. Niet in de afwas en al helemààl niet in een orgasme.

 6. Sue schreef:

  Ben benieuwd wat je bevindingen zijn! Heb je de cursus gevolgd en voltooid? Grt, Sue

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.